Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam sie w co ubrać! A nie wiem już gdzie mam kupować. Gdzie wy kupujecie?

Polecane posty

Gość gość

W sieciówkach i normalnych sklepach ceny są takie, że się można rozpłakać.. Szkoda mi tyle kasy wydać na parę rzeczy.. Ale nie chodzi tylko o to, że mi szkoda, ale to że wszystko jest na jedno kopyto! Wszystkie te bluzki, bluzy, kurtki to prawie to samo. Jedna moda wchodzi i we wszystkich sklepach to samo! Kurtki - wszystkie pikowane, bluzy z idiotycznymi napisami albo w oczojebnych kolorach.. Po prostu nie podobają mi się te rzeczy.. I nie lubię chodzić tak samo jak wszyscy..Chodzę do lumpeksu, ale musze tam spędzić sporo czasu żebby coś znaleźć a po drugie trudno jest znaleźć to czego w danej chwili szukam, do tego zrobiłam się jakas skąpa że w lumpeksach na nowej dostawie szkoda mi wydać nawet ponad 10zl na jedną rzecz.. Gdzie wy kupujecie? Przez internet?

Gość gość
ja większość rzeczy w lumpeksach,tylko buty i bielizna musi być porządna.w sieciówkach moja nastoletnia córka się ubiera ale dla mnie rzadko kiedy coś się z tych sklepów spodoba.Na te ciuchy,które mi się naprawde podobają to mnie nie stac,więc kupuję w lumpeksach i wcale dobrze wyglądam:)

Gość gość
A chodzisz na nowy towar, na połowe ceny, na złotówki?

Gość gość
Rożnie,jak mam czas,chęci.zdarza się,że płaszczyk na zimę kupuję w środku lata a sukienkę w styczniu.czasami uda sie znaleźć prawdziwe cudeńka.ja jestem niewymiarowa.Mam duże piersi ale jestem wąska w ramionach i mam bardzo długie ręce.sklepowe ubrania nie pasują na mnie:(

Gość gość
Córka ubiera się w h&m itp sieciówkach ale tam ceny nie są adekwatne do jakości towaru.Ja nie lubie ubran,takich jak wszyscy wokół dlatego jak kupię sukienkę na szmatkach to nikt takiej nie będzie miał

Gość gość
Mam podobny problem, a jeszcze parę lat temu, będąc w LO, śliniłam się na widok wystaw jakichś zwykłych sieciówek. Zastanawiam się, czy to mój gust się tak zmienił, że nie podobają mi się już rzeczy dla nastolatek, czy to te sklepy w ostatnich latach tak bardzo podupadły na jakości, a ich projektanci starają się, żeby zaprojektować coś, co będzie jak najbrzydsze. Ale z sieciówek mogę polecić Mohito. Większość ubrań elegancka i ładna, ceny nie są najniższe, ale tragedii też nie ma. No i lumpeksy oczywiście też, ale trzeba mieć czas i cierpliwość :)

Gość gość
do najbliższej sieciówki mam 70 km:)

Gość gość
Ciuchy w Polsce sa brzydkie....

Gość Rurka

Ja sporo ubrań kupuje na Outhorn.com bo mają bardzo dobrą jakość. Zresztą ja nie lubię chodzić po sklepach, więc zakupy przez internet są bardzo wygodne.

Gość Adrianna

Ja sporo ubrań kupuje na Outhorn.com bo mają bardzo dobrą jakość. Zresztą ja nie lubię chodzić po sklepach, więc zakupy przez internet są bardzo wygodne.

Gość Tyyy

Ja kupuje w sieciówkach bo bazarowe ubrania mi się nie podobają a do lumpeksu się wstydzę chodzić.