Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pod szkołami, przedszkolami waszych dzieci też coraz więcej otyłych matek?

Polecane posty

Gość gość
a ja mam małe piersi szczupłą talię ale szerokie ramiona i biodra, długaśne ręce i nogi taka pajęczyca hehehe :P a te dzisiejsze rozmiary 36 to normalnie chyba dla lalek szyją :o ważę 58 kg i mam 170cm. Noszę bluzki 38-40, a spodnie wyłącznie 40-42 bo to, że się w mniejsze nie dopinam to raz, a to, że wszystkie przykrótkie prawie jak rybaczki to dwa. Nie uważam, że mam nadwagę zważywszy na to, że wszystkie żebra mam na wierzchu i można się na mnie anatomii uczyć :( no tak już mam :( ale dobrze wiedzieć, że jestem otyła zawsze to jakieś pocieszenie dla tych żeber :P

Gość gość
Moja kuzynka ma 175 cm, rozmiar 40 i dupę jak pół wozu. Ale też twierdzi, że ma grube kości. Niestety nikt nie podziela jej optymizmu. Jest opasła i tyle.

Gość gość
Dokładnie tak ! Jestem wysoka mam duży biust i nawet jak wejdę w 36 to do polowy łydki mam spodnie.. Mam ładna figurę, nic mi się nie telepie faldek tłuszczu tez nie.. Ale porostu jestem długa i nie wyglądam dobrze w rozmiarze 36..

Gość gość
gość dziś Moja kuzynka ma 175 cm, rozmiar 40 xxx ładnie ściemniasz akurat rozm 40 przy takim wzroście jest ok

Gość gość
Widzę, że kobieta która mam cyca i kawałek dupci to grubas...

Gość gość
ja nie mam zwałów ani zadnych innych tłuszczowych nawisów ale zwyczajnie jak wyciagnę ręce w bluzce z długim rękawem w rozm 36 to mam rękaw prawie do łokci nie zauwazyłyście, że zwłaszcza bershka i stradivarious robia takie lilipucie ciuchy?

Gość gość
gość dziś gość dziś Moja kuzynka ma 175 cm, rozmiar 40 xxx ładnie ściemniasz akurat rozm 40 przy takim wzroście jest ok no nie wiem czy sciemnia ja mam 170cm i nosze rozmiar 34 czasami 36 nie jestem patykiem, taka 40 to juz kluseczka...sorry.

Gość gość
Nie widze grubych matek .Za to widze coraz wiecej spasionych tatusiow z wielkimi brzuchami bleee

Gość gość
Zaczyna się u nas robić jak w USA zdrowe jedzenie jest coraz droższe a przetworzone za parę groszy co doprowadzi ze biedote będzie można poznać po otylosci