Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgłupsze napisy na ciuchach

Polecane posty

Gość gość
ghetto look

Gość gość
Co znaczy facjaamo seso? Moglas napisac, nie każdy zna wloski. A co do tematu, mnie śmieszą koszulki z wielkim napisem Gucci, prada, dolce gabana itp. Najczęściej to podróbki z tureckich bazarow

Gość gość
a propos tego Dolce&Gabbana - kolega miał koszulkę z napisem Dolce&Gibony, niby takie debeściackie

Gość gość
Co znaczy facjaamo seso? Moglas napisac, nie każdy zna wloski. A co do tematu, mnie śmieszą koszulki z wielkim napisem Gucci, prada, dolce gabana itp. Najczęściej to podróbki z tureckich bazarow x ja też nie znam, ale na szczęście istnieje coś takiego, jak google translator i bardzo szybko się dowiedziałam.

Gość gość
teraz wszyscy noszą te "eat s**t coś tam coś tam"

Gość gość
Może trochę nie na temat ale za koszulki z sierpem i młotem waliłabym w ryj.

Gość gość
HIM ja ci powiem co zrobiłaś, jesteś dzivką która wstawia gołe foty swojej d**y na forum i nago mailowo k***iszonie

Gość gość
A co do tematu, mnie śmieszą koszulki z wielkim napisem Gucci, prada, dolce gabana itp. Najczęściej to podróbki z tureckich bazarow x nie o takie napisy tu chodzi

Gość gość
21:48 - ciężko skopiować? facciamo sesso. akurat seso oznacza coś, czego nie posiadasz.

Gość gość
Też tego nie lubię, ci którzy takie coś noszą, chyba nie mają bladego pojęcia, jak wyglądał komunizm w radzieckim wydaniu, zwłaszcza za Stalina. Sowiecki sierp i młot to prawie jak hitlerowska swastyka.