Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KLĄTWA SERA :( POMÓŻCIE MI BO ZWARIUJE

Polecane posty

Gość gość

Gdy na śniadanie nie zjem kawałka żółtego sera to przez cały dzień nie mogę się skupić, jestem rozdrażniona, łatwo mnie zdenerwować, malutkie rzeczy mnie wnerwiają tak jakbym miała PMS, ogólnie wtedy mam cały dzień schrzaniony, nie mogę się poskładać przez cały dzień, chodzę jakbym obuchem w łeb dostała i nawet jak wtedy w pracy coś jem, kanapke z szynką czy drożdzówke albo pączka to wyobrażam sobie że jem ser i ten ser mi sie nawet w ciągu dnia wizualizuje, np kawałek sera widzę pod stołem albo gdzieś na półce sobie leży albo jak spojrze przez okno to ser wisi na drzewie albo wczoraj wydawało mi się że na dachu samochodu leży ser a to była czapka z daszkiem zwykła. Z kolei gdy rano zjem ser, chociażby plasterek to jest wszystko ok i mam bardzo udany i optymistyczny dzień, tryskam energią i jestem radosna. Nie wytrzymam już tak dłużej :( xx Miała mi pomóc ta pani, ale wcale sie już nie odezwała http://f.kafeteria.pl/temat/f1/hej-jestem-przyszla-pani-psychiatra-opowiadajcie-swoje-problemypomoge-p_6336541

Gość gość
To ciężka choroba psychiczna, na bank wylądujesz w psychiatryku :)

Gość gość
ej no pomóżcie mi na tym forum ludzie :(