Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaSmutna

Rodzice dowiedzieli sie że jestem dziwką..

Polecane posty

Gość samaSmutna
nie wiem jak ja się teraz pokaże w moim mieście Namysłów :(

Gość gość
świat upada kobiety się szmacą co jeszcze??? kiedy wróci ta p********a normalność??

Gość gość
Skoro rodzice się wkurzyli, to na pewno z miłości, więc kiedyś też z tej samej miłości przebaczą :)

Gość gość
co ty p********z jakie przebaczenie ????

Gość gość
Gość 17:13 x właśnie to te szmaty z dobrze materialnie rodzin puszczają sié. U mnie takie patologiczne dziewczyny, cały czas pracują. Teraz widać, że właśnie te „niewychowane" dziewczyny, są wychowane. W mojej pracy, przez wakacje było aż 16 dziewczyn do pracy. Praca dla nich, to były naprawde ciężkie kamieniołomy, a wszystkie i tak przetrwały te dwa miesiące i jeszcze często zostawały po godzinach. Każda z nich była naprawde ładna i większosc pochodziła z biednych rodzin, w tym 3 cyganki. Zarobiły sobie legalnie, uczciwie po 3500 przez te dwa miesiące. A jednego dnia, sekretarka szefa przyprowadziła swoją 15 letnią córke.. Wyszły z samochodu, a ta dziecinka taka wystraszona patrzy sie na te dziewczyny i stoi pod tym samochodem, żeby sobie pantofelków od piasku nie pobrudzic. I skonczylo sie na tym, że uciekła do samochodu, z fochem na mamusie...

Gość samaSmutna
muszę wyjechać z Namysłowa :( ucieknę jak najdalej gdzie nikt mnie nie pozna

Gość gość
No przebaczenie, w końcu dziecko własną piersią wykarmione :)

Gość gość
Dziecko z gimnazjum do kamieniołomów wysłali? Nie dziw, że się wystraszyła :P

Gość samaSmutna
wiecie że Namysłów to najlepsze miasto w Polsce ?

Gość gość
Większość waszych żon też tak robiła ale wy nic o tym nie wiecie. Przecież wychodząc za mąż nie musiały się wam spowiadać. Wystarczy że ksiądz dał im rozgrzeszenie. I jest klawo.

Gość gość
Wiemy, zjeżdżaj, my tu przeżywamy prowo o dziwce.

Gość samaSmutna
tak to prowo :D byliście w Namysłowie ? odpiszcie

Gość gość
Byłem w Namysłowie, miałem tę dziwkę, słaba była, więc z nerwów puściłem filmik do jej starych.

Gość samaSmutna
dziewczyny w Namysłowie są porządne :D szanują się :D

Gość szary obywatel
szkoda mi ciebie, twarda lekcja życia niestety, ale ten poje/bany kraj ma obywateli w doopie, aby te kur/wy co rządzą tym syfem zdychały w mękach

Gość gość
Bo d***** umieją tylko nogi rozkładać, czytanie ze zrozumieniem to dla nich abstakcja. Kobieto! Nie oczekuj od nas współczucia, jeśli raz się zostało szmatą to zostaniesz nią do końca życia, takie piętno. Nikt przy zdrowych zmysłach nie okaże Ci zrozumienia. Wiedziałaś co robisz, nikt Cię do tego nie zmuszał. Też studiuję, ale ja sobie dorabiam jako kelnerka... Nie masz szacunku dla siebie, dla swojego ciala, wiec inni tez nie beda Cie szanowac. Jak siebie traktujesz, tak inni Cie traktuja.

Gość gość
Jak zwykle, cały syf spada na dziewczynę, a co ze szmaciarzami pewnie jeszcze mającymi rodziny? Oni są święci jak zawsze... Nie chcecie mieć prostytutek, nie płaćcie za seks. Proste.

Gość Gosia

Jak sie masz? Wiem coś o tym. Ludzie potrafią krytykować I szydzić, ale kto przez to nie przeszedł, nie ma pojecia o czym mowi.

gosia2266@tlen.pl