Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mój eks myśli o mnie?

Polecane posty

Gość gość

Miesiąc temu pokłóciłam się z moim eks, czego efektem było to że spakowałam jego rzeczy z mieszkania i kazałam mu przemyśleć swoje zachowanie i wtedy niech się do mnie odezwie. Dopiero po kilku dniach dotarło do mnie co tak naprawdę zrobiłam, że wcale tego nie chciałam i chcę żeby wrócił niestety bylo na to za późno. On już nie chciał. Ja pogrążałam się w rozpaczy, nie potrafiłam się pogodzić z tym że straciłam go na zawsze. Chociaż na początku po zerwaniu miałam go przy sobie gdy tylko tego potrzebowałam to teraz czuję że jeśli chodzi o nasze stosunki partnerskie to wszystko już się zepsuło, tym bardziej że on zaczął ostro imprezować, pisać i prawdopodobnie umawiać się z innymi dziewczynami. On chyba nie oczekuje ode mnie niczego więcej niż tylko przyjaźni, tym bardziej gdy tylko potrzebuje pomocy lub jakiegoś wsparcia to dzwoni lub pisze do mnie. Co mam zrobić w takiej sytuacji gdy ja oczekuje od niego czegoś więcej, ponieważ ciągle go kocham..?

Gość gość
A kto by chciał kogoś, kto ma zachwianą równowagę emocjonalną. Jesteś jak alkoholik, któremu się wydaje, że powstrzyma przed odejściem kobietę swoimi manipulacjami bo przecież atrakcyjniejszego od niego ta kobieta nie znajdzie. Głupia jesteś i taka niestety umrzesz. Tyle w tym temacie :P

Gość gość
Spakowałaś go to masz co chciałaś. Ale to musi być poniżający kopniak dla faceta, ja bym już nie wrocił.