Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowana nieco

Dwa łóżka wzdłuż ściany a współlokatorka nie chce się odwrócić.

Polecane posty

Gość gość
Dla autorki byłoby lepiej żeby pogodziła się ze swoją seksualnością

Wielu facetów tak ma. Ja też. Uwielbiam stopciuńki mojej ukochanej żoneczki. Ssanie paluszków u Jej śliczych nóżek, ssanie po kolei i wszystkich naraz oraz zwiedzanie językiem całych stopek od pięt aż po paznokcie uważam za rarytas! Mniam :) U mnie to stały obowiązkowy element gry wstępnej i nie wyobrażam sobie, aby na ciele mojej ukochanej żoneczki był jakiś centymetr, którego ja bym nie zwiedził językiem.

Gość gość
Jak wam to się podoba to się tak bawcie.. Mnie nie, dla mnie łaskotki to nic przyjemnego.. Zwłaszcza na stopach

Gość zirytowana nieco
@ gość dziś Dla autorki byłoby lepiej żeby pogodziła się ze swoją seksualnością x Znaczy co sugerujesz? Mam może zacząć regularnie przytulać się do tych stóp? Porypało cię człowieku??? Do wszystkich co wyżej pisali, że niby jestem lesbijką. NIE JESTEM ŻADNĄ LESBIJKĄ!!!!! Nigdy nie byłam! Nigdy nie uprawiałam seksu z żadną dziewczyną! Inna sprawa, że jeszcze w ogóle nie uprawiałam ale to osobny temat i na pewno nie do dyskutowania na takim porypanym forum. Ja śmiecie w ogóle oceniać moją seksualność? Wy ktróre się puszczacie ze wszystkimi? Ja do dziś jestem dziewicą i chociaż się z tym nie obnoszę ostentacyjnie to jestem dumna, że się nie puszczam jak inne koleżanki. I wy mnie śmiecie pouczać o seksualności? Śmiechu kuźwa warte.

Gość gość
Wchodzę na kafe już od jakiegoś czasu ale takiego palanta jak niejaki Misio 1 jeszcze nie spotkałem:o

Gość gość
ani ja. misio to p***b jakich mało.

Gość gość
Ja Cię nie wyzywam tylko sama pisałaś, że brałaś palce jej nóg do buzi więc sama wystawiłaś sobie świadectwo kim jesteś. Nikt normalny tak nie robi.

Gość gość
Misio to cweluch j****y, naprawiał kolegom łóżka na odsiadce a potem nadstawiał spasiony zadek

Gość zirytowana nieco
@ gość dziś Ja Cię nie wyzywam tylko sama pisałaś, że brałaś palce jej nóg do buzi więc sama wystawiłaś sobie świadectwo kim jesteś. Nikt normalny tak nie robi. x jakie świadectwo? Gdzie ja choć raz napisałam że jestem lesbijką? Kuźwa gdzie???? Pisałam tylko o pewnych skłonnościach. To jeszcze ne lesbijstwo. Natomiast fakt że podobają mi się jest stopy świadczy tylko o tym, że ma po prostu piękne stopy i to wszystko. Owszem są tak piekne, że raz uległam chwili słabości i spróbowałam jak smakują ale to była tylko jedna chwilka słabości która od tamtej pory nigdy się nie powtórzyła, rozumiesz????

Gość gość
ja w ogóle się dziwię, że ktokolwiek tutaj doradza tak chamskiej, wyszczekanej i niewdzięcznej (za jakiekolwiek rady) osobie :O

Gość gość
Misio nie doradza jej tylko jedzie po niej jak po suchej kobyle

Gość gość
Ludzie, to prowo wstrętne i śmiesznie głupie. Po co odpisujecie?

Gość zirytowana nieco
@ gość dziś ja w ogóle się dziwię, że ktokolwiek tutaj doradza tak chamskiej, wyszczekanej i niewdzięcznej (za jakiekolwiek rady) osobie x Przepraszam jesli Cie urazilam. Nie chcialam. Przezywam teraz arcytrudny okres i nawet w nocy nie mam normalnego odpoczynku bo musze sie pilnowac by nie zrobic czegos glupiego. To dla mnie samej trudne. Nie chce swoich sklonnosci. Chce byc normalna jak wszystkie inne dziewczyny. Chce miec meza, dzieci itd. A sama widze ze nie wszystko ze mna jest tak wlasnie w sferze seksualnosci. Jeszcze raz Cie przepraszam. Wiem ze chcialas dobrze a ja przez swoje rozdraznienie Cie urazilam. Nie gniewaj sie.

Gość gość
I dobrze że po niej jedzie bo to pustak

Gość gość
Misio 1 to baba??

Gość gość
To odwróc swoje łóżko i śpij dalej stopami do jej stóp, lol, ale masz problem

Gość gość
Jesteś strasznie wredna, a "zły okres" tego nieusprawiedliwia. Kobiety heteroseksualne raczej nie kręcą się stopami innych kobiet. To jedna sprawa. Druga to taka że masz jakieś chwiejne nastroje, z jednej strony po kimś jedziesz a z drugiej masz slużalczy ton. To nie jest normalne

Gość gość
może autorka ma borderline? :)

Gość gość
Ale debile z Was że dajecie się nabrać na taką durna prowokajce. Beke z Was kręci. To świadczy jedynie o waszej 'inteligencji' i naiwności.

Gość amator prowokacji
Bardzo mi się ten temat podoba :D