Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowana nieco

Dwa łóżka wzdłuż ściany a współlokatorka nie chce się odwrócić.

Polecane posty

Gość Assiiiaaa
CYTAT AUTORKI Po trzecie wreszcie nawet gdybym miała już dechę to uwierzcie mi wszyscy. Nie wcisnę!!!! Łóżka są tak zsunięte, że aż naprężone. Ja ręki nie wcisnę między nie. o o PORADA misio1 Potem niech wciśnie tą płytę między dwa materace (i niech nie pierniczy, że nawet tego zrobić nie może) o o MOJA SUGESTIA DLA MISIA Jesli Autorka pisze, ze nic sie nie wcisnie, a ty radzisz wielkodusznie, by wcisnela, to jestes glupi jelop. Nie zaden misio tylko zwykly baran-jelop. Autorko, ja mysle, ze ta kobieta od NLP moze miec troche racji. Z tego co czytam, to Ty z jednej strony chcesz sie odgrodzic, z drugiej strony sama przyznajesz, ze jej nogi w glebi duszy nie sa Ci niemile. Dobrze zrozumialam?

>>>Misiek ja jej już to pisałam, nawet wymiary podałam, a ona ciągle to samo. Że nie wciśnie, albo raczej inwestować nie będzie. Jak nie wciśnie, to tak jak piszesz, do ściany przykręcić. Prowokacja.<<< x Mi nie pasuje, że na propozycję odwrócenia tapczaniku odpowiedziała tylko problemami z wysunięciem go. Takie tapczaniki mają najczęściej, wbudowany pojemnik na pościel, który otwiera się tylko W JEDNĄ stronę :D. Po odwróceniu łóżka byłby niedostępny. Prawdę mówiąc, nie widziałem też tapczaników z dodatkowymi osłonami, przykręcanymi na końcach. Niby czemu, takie osłony miałyby służyć ?

Gość gość
Jesli to tapczan to przecież jest szeroki... Można spac na jednej połowie.. A jak nie to spróbować zrobić coś z tą sprezyną. Zakryć ją czymś grubym, przywiazac itp. Koleżanka nie ma obowiązku zmieniać swoje przyzwyczajenia dla twojego widzimisię. Przeciętny gimnazjalista rozwiązałby ten problem w kilka minut

Gość gość
Misiek ja mam tapczan i taka osłonę. Ale jesli one by byly tak blisko siebie bylby problem z otwarciem

Gość gość
@ gość dziś Misiek ja jej już to pisałam, nawet wymiary podałam, a ona ciągle to samo. Że nie wciśnie, albo raczej inwestować nie będzie. Jak nie wciśnie, to tak jak piszesz, do ściany przykręcić. Prowokacja. x Co Wy wszyscy radzicie. Dwie baby. Żadna nie ma pojęcia o technice. Nawet gdyby kupiła tą płytę i te kontowniki, to kto to zamontuje? Trzeba wiertarę z udarem. Trzeba wiertło widiowe. Trzeba jednak nieco siły żeby się wkuć w ścianę. A właściciel na koniec doj***e im karę za zdemolowanie lokalu. Ja się wcale nie dziwię że gościówa nie chce nic robić bo ma racje że to nie jej chałupa. Wydaj pół bańki lekkim chu*jem licząc żeby usprawniać czyjąś chałupę. Poprosisz kogoś o pomoc to flaszkę by wypadało postawić. Kolejny wydatek.

>>>MOJA SUGESTIA DLA MISIA Jesli Autorka pisze, ze nic sie nie wcisnie, a ty radzisz wielkodusznie, by wcisnela, to jestes glupi jelop. Nie zaden misio tylko zwykly baran-jelop.<<< x Ulżyło Ci :P ? x Wciśnij głowę do sedesu i spuść wodę, to może jeszcze jakaś genialna myśl Cię oświeci :P. x Prawdziwi DEBIL-NOŁLIFE, nigdy nie dostrzeże różnicy, między wciskaniem cienkiej płyty między dwa materace, a dwa drewniane meble :P. x >>>Autorko, ja mysle, ze ta kobieta od NLP moze miec troche racji. Z tego co czytam, to Ty z jednej strony chcesz sie odgrodzic, z drugiej strony sama przyznajesz, ze jej nogi w glebi duszy nie sa Ci niemile. Dobrze zrozumialam?<<< x Jak na DEBILA PATENTOWANEGO przystało :P.

Gość gość
Jestem młoda, ale żeby z takimi problemami aż na forum pisać... Jak nie ma miejsca na deskę to teksturę wstaw . Możesz nawet papier A2 czy A1 grubszy kupić do 10 zł i będzie po sprawie, może być kolorowy w odcieniach pokoju. Jeżeli to nie jest prowokacja i na serio masz takie problemy to przynosisz tylko wstyd kobietom, nie obrażaj nas.

Gość gość
Zmień mieszkanie tepa strzało

>>>Co Wy wszyscy radzicie. Dwie baby. Żadna nie ma pojęcia o technice. Nawet gdyby kupiła tą płytę i te kontowniki, to kto to zamontuje? Trzeba wiertarę z udarem. Trzeba wiertło widiowe. Trzeba jednak nieco siły żeby się wkuć w ścianę. A właściciel na koniec doj***e im karę za zdemolowanie lokalu. Ja się wcale nie dziwię że gościówa nie chce nic robić bo ma racje że to nie jej chałupa. Wydaj pół bańki lekkim chu*jem licząc żeby usprawniać czyjąś chałupę. Poprosisz kogoś o pomoc to flaszkę by wypadało postawić. Kolejny wydatek.<<< x Co dla Cibie znaczy pół bańki :) ? Za pół miliona, to może całe to mieszkanie, nawet w Warszawie kupić :P. x Po diabła Ci udar do ścianki działowej ? x A całość kosztów: 15zł za płytę + 10,00 za ładne uchwyty + 19,99 za flaszkę dla "montera" nie jest moim zdaniem dyskwalifikującym wydatkiem. x Może też kupić sobie w JYSK-u najtańszy piankowy materac (bez obszycia) za 70zł i nałożyć na ten tapczan.

Gość gość
wez grubasa niech se poziedzi na wystajacej sprerzynie i po sprawie ;-)

Gość zirytowana nieco
@ gość dziś Jestem młoda, ale żeby z takimi problemami aż na forum pisać... Jak nie ma miejsca na deskę to teksturę wstaw . Możesz nawet papier A2 czy A1 grubszy kupić do 10 zł i będzie po sprawie, może być kolorowy w odcieniach pokoju. Jeżeli to nie jest prowokacja i na serio masz takie problemy to przynosisz tylko wstyd kobietom, nie obrażaj nas. x Sama przynosisz wstyd że czytać nie umiesz!!! Pisałam już o tekturze! Wiesz gdzie sobie możesz wsadzić tekturę, blondynko? W twoją niewydepilowaną doopę!!! Wystarczy trochę wyobraźni jak śpi moja koleżanka, zsuwa się i podczas przekręcania z boku na bok wyprostowuje nogi. Jaką przeszkodę dla Nóg będzie stanowiła tektura?? No kuźwa jaką pytam się????? Żadnej kuźwa! ŻADNEJ!!! Nawet jeśli na jedną noc wystarczy to przy następnej papier będzie już zgięty i co mam wtedy iść kupić następny blok brystolowy? Na każdą noc mam wydawać po 10zł? Misiek tępaku teraz do ciebie piszę. 19.99+15+10=44.99zł. Jak ktoś wyżej dobrze napisał nie mam zamiaru inwestować w cudze mieszkanie. Dla mnie prawie 50zł to dużo.

Gość gość
Ale tapczan uszkodzilas to sama naprawiaj? Czemu jesteś taka agresywna. I czemu nie naprawisz sprężyny? Da się. Dla chcącego nic trudnego. Ale ty byś wolała spac glowagłowa przy glowie z koleżanką. Wątpię zeby bylo takie ciasne ze nie da się tam nic wlozyc. Przecież to tapczan. On jest miekki

Gość zirytowana nieco
@ Assiiiaaa dziś Autorko, ja mysle, ze ta kobieta od NLP moze miec troche racji. Z tego co czytam, to Ty z jednej strony chcesz sie odgrodzic, z drugiej strony sama przyznajesz, ze jej nogi w glebi duszy nie sa Ci niemile. Dobrze zrozumialam? x Sama już nie wiem czego ja chcę a czego nie :( Kiedy jest dzień to sytuacja ze stopami koleżanki przy mojej twarzy wydaje mi się niedorzeczna i niehigieniczna. Lecz kiedy ona w nocy obudzi mnie gdy kładzie swoją nogę na moją poduszkę i ja to czuję to wtedy mam inne odczucia. Czasami lubię w mroku patrzeć na kształt jej smukłej stopy. Nawet zazdroszczę jej że ona ma takie smukłe i piękne a ja takie szerokie platfusowate. Gdy tak patrzę w ciszy na jej stopki to nachodzą mnie dziwne myśli żeby przytulić się do nich. Wiem, że to nienormalne. Ale nic na to nie poradzę że pojawiają się we mnie takie pragnienia. I te pragnienia mi się wtedy podobają. Wtedy cieszę się że jednak nie jesteśmy odgrodzone. Mam wrażenie że we mnie siedzą dwie osoby. Jedna normalna dzienna a druga nocna z dziwacznymi nocnymi pragnieniami. Nie umiem sobie poradzić sama ze sobą z tymi dwoistymi stanami. Taka jest prawda!!!!!

Gość gość
Wyprowadz się i problem z głowy. Nawet oba. A jak nie chcesz to powiedz kolezance o swojej fascynacji to szybko się wyniesie, zajmiesz jej łóżko i juz

>>>Misiek tępaku teraz do ciebie piszę. 19.99+15+10=44.99zł. Jak ktoś wyżej dobrze napisał nie mam zamiaru inwestować w cudze mieszkanie. Dla mnie prawie 50zł to dużo.<<< x To weź się do jakiejś roboty, zamiast pierniczyć głupoty na Kafe. x Inwestujesz we własne spanie. x No ale leniwi i głupi, wolą leżeć i pisać w internecie, zamiast samemu rozwiązać swój problem. x Czekasz, aż ktoś z nas przywiezie Ci i wstawi nowy tapczan ? ? ?

Gość zirytowana nieco
@ gość dziś Wyprowadz się i problem z głowy. Nawet oba. A jak nie chcesz to powiedz kolezance o swojej fascynacji to szybko się wyniesie, zajmiesz jej łóżko i juz x Chyba bym się zapadła ze wstydu pod ziemię gdyby ona się dowiedziała. JUż i tak omal zawału nie dostałam w tamtą noc gdy w chwili słabości objęłam ustami jej palce a ona się przebudziła i spytała co robię. Zareagowałam chyba instrynktownie i zamiast się tłumaczyć to od razu przeszłam do ataku i dawaj na nią z opieprzem że pcha swoje gity na moją poduszkę i jeszcze do buzi. Przepraszała mnie wtedy bardzo a ja ledwo mogłam uwierzyć, że udało mi się jakoś wybrnąć z tej sytuacji i ona się w niczym nie połapała. Co do wyprowadzki to ciężko bo wchodzą względy ekonomiczne. To było najtańsze lokum. Gdzie teraz pójdę? Jasne, że chcieć to ja sobie mogę nawet sama mieszkać w osobnym pokoju albo i w całym wynajętym tylko przeze mnie mieszkaniu tylko pytanie kto za to zapłaci? Bo ja nie mam pieniędzy na dopłacanie.

Gość gość
Skoro Cię nie stać, to zrób coś ze sprezyną. Przywiaz ją czymś mocnym i zakryj jakimś grubym materialem, a na to koc czy coś.

Gość Assiiiaaa
Zadam Ci prowokacyjne pytanie, Autorko. Nie myslalas nigdy, by dac upust swym pragnieniom? No wiesz... by sie przytulic do tych stop jesli one Ci się tak podobaja?

Gość gość
To obrzydliwe.. Obce nogi są obrzydliwe

Gość gość
Na początku tapczan był ok bo pisałaś że dobrze Ci się spało. Jesteś gruba i go popsulas. Teraz powinnaś kupić nowy tapczan. Jeśli nie masz kasy to kup materac i śpij na podłodze. Jak się wyprowadzisz to materac zabierzesz i będziesz spała na nim w innym mieszkaniu. No i moja propozycja schudnij

Gość gość
to wąchaj syry jak ci nic nie pasuje

Gość gość
To ją pogilgocz w te stopy Trudne Sprawy

Gość gość
Gili gili gili!

Gość gość
Za zepsucie łóżka możesz stracić kaucję. Więc lepiej je napraw..

Gość gość
Jesteś obrzydliwa jeśli naprawdę wzięłaś do buzi jej palce u nóg tfu...

Gość zirytowana nieco
Nie jestem obrzydliwa nie jestem gruba i nie zepsułam tego cholernego łóżka. Było takie od początku. Pisałam o tym problemie niecały miesiąc temu oczywiście pomijając wątek z lizaniem bo wtedy uznałam że nie jest to istotne dla spawy. Teraz wątek wypłynął jakoś mimochodem i proszę mnie nie obrzucać obelgami z tego powodu, że napisałam szczerze. Wolicie by ludzie na forum kłamali? Po drugie jej stopy nie są obrzydliwe jak któraś wyżej napisała. Są piękne. Przepiękne! Tylko zazdrość widocznie niektóre z was zżera że same takich nie macie i ktoś może się zachwycać czyimiś stopami. Do brzydkich stóp bym się na pewno nie "kleiła".

Gość gość
Nigdy w życiu nie wzielabym do ust palcy u nóg... To że myła je przed snem nie świadczy o tym że są czyste... Wystarczy włożyć kapcie, czy się przejść po podłodze bleee. To naprawdę obrzydliwe

Gość gość
To jest chore. Twoje umiłowanie jej stóp jest chore. Napraw to łóżko po prostu

Gość logicznie rozumując
@ gość dziś Nigdy w życiu nie wzielabym do ust palcy u nóg... To że myła je przed snem nie świadczy o tym że są czyste... Wystarczy włożyć kapcie, czy się przejść po podłodze bleee. To naprawdę obrzydliwe x Ty byś może nie wzięła ale niejeden mężczyzna by wziął. Dlaczego? Bo mężczyźni w większości mają popęd skierowany ku kobietom i kobiece ciała są dla nich atrakcyjne. Wychodzi jednak na to, że mamy tu do czynienia z dziewczyną, która też ma orientację skierowaną na dziewczyny więc zadziałał ten sam mechanizm. Dla autorki lesbijki stopy koleżanki są atrakcyjne i dlatego nie miała oporów przed braniem ich do ust.

Gość gość
Wiem że faceci tak mają, bo miałam takiego. Myje się żeby nie było, ale dostał w nos stopą, bo mnie łaskotało. I ogólnie było krępujące