Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ze startujących facetów kobieta zawsze wybiera najprzystojniejszego, a nie najin

Polecane posty

Gość gość

teligentniejszego, czy dobrego. No chyba, że nie ma grosza przy doopie i potrzebuje hajsu, ale o tym nie ma co rozprawiać.

Gość gość
zależy od kobiety :) z moim obecnym facetem jestem 3 lata, a nie poleciałam na wygląd czy też kasę, chociaż na początku znajomości nie brałam tego na poważnie ( bo tak tak wygląd się liczy ) z czasem przekonałam się, że to nie jest najważniejsze, ba wraz z miłością do niego w moich oczach stał się tym przystojniakiem :) a zaczęłam się z nim spotykać, bo właśnie był inteligentny, z poczuciem humoru, dżentelmen :) aha i mogę jeszcze dodać, że właśnie jest w moim wieku gdzie ja zawsze wolałam starszych bo to niby bardziej dojrzały i mądry, a tu taka niespodzianka :)

Gość gość
14:03 po jakim czasie pokochałaś go? czy zakochalas się? czułaś motylki w brzuchu?

Gość gość
Jakby startował w tym samym czasie do ciebie ktoś przystojniejszy to ten facet, z którym jesteś teraz byłby niewidzialnym zerem. A jakby ktoś przystojniejszy od tego przystojniejszego to tak samo ten drugi był by zerem. Zawsze umówicie się z tym, który ma najlepszy wygląd spośród startujących do was. Nawet jeśli jest przygłupem.

Gość gość
oczywiscie zaprzecza wszystkie a potem poleca ze slina za przystojniaczkiem

Gość gość
Z każdym kolejnym spotkaniem coraz bardziej się zakochiwałam, tak były motylki, myślenie o nim 24 godz na dobę itd. Może Cię zaskoczę ale kiedy go poznawałam (18lat) także czas ciągłych imprez, spotkań, wyjazdów itd miałam jak to się mówi duże branie :D

Gość gość
i poznając mojego obecnego, zaliczyłam go do tej grupki z którymi a dobra popisać można, potańczyć też no ale z biegiem czasu no wyszło jak wyszło, i będąc z nim już w związku rok odzywali się jak to Ty mówisz ci przystojniejsi, bogatsi "lepsi" no ale co z tego? nawet im nie odpisywałam itd. Także jak się kogoś kocha to nie patrzy na wygląd bo to wszystko z czasem przemija

Gość gość
ja mojego pokochałam , ale nie czuję motylków :(

Gość gość
14.15 - a długo z nim jesteś już?

Gość gość
A Ty pewnie tak piszesz na tym wątku bo jakaś głupia pindzia wybrała JEGO, czyli przystojnego a nie Ciebie. I wiesz co? dobrze zrobiła, bo po co Ci taka laska co leci na wygląd, czy hajs.

Gość gość
Do przystojnych to same laski startują, więc jak dziewczyna nie jest super dupcią, to przystojniak pierwszy do niej nie wystartuje

Gość gość
14.44- otóż to. sama mam koleżankę która no powiedzmy szczerze- atrakcyjna nie jest. ale co tam ona tego nie widzi i sama ogląda się za przystojniakami, ale no i to nie byle jakimi :D no tylko ona ma już 21 lat i zero totalne zero kontaktów z chłopakami, bo ci co przystojni to nawet nie zerkną nawet, a ci co ujdą w tłumie to ona odrzuca bo on taki i owaki, nawet poznać nie chce, a na ulicy sama się ogląda za ciachami.. także jestem ciekawa jak to dalej będzie, chyba do śmierci zostanie bez faceta i dziewicą :D chyba że kiedyś się opamięta spojrzy w lustro i pomyśli, że z taką twarzą nie znajdzie kogoś kogo ona chce i wezmie juz byle kogo aby był..

Gość gość
Poczytajcie troche o projekcji anima animus!

Gość gość
Wy faceci nie jesteście lepsi.

Gość gość
właśnie. też patrzycie na wygląd a nie na inteligencję itd. bo kto by zagadał do puszystej kobietki w okularach..

Gość gość
Nie prawda, ja czasem odrzucałam przystojniejszych, serio :) nawet kolezanki mi sie dziwiły... wybieram takich co nie zainteresuja

Gość gość
Autorze, a więc dalej jesteś bezrobotny i bez pasji?

Gość gość
Uwaga dwa fakty: 1) projekcja anima animus 2) statystycznie kazdy KAZDY K A Z D Y z nas jest idealny tylko dla 3% populacji plci przeciwnej dziekuje za uwage.

Gość gość
Kiedyś czytałem artykuł że spośród kilku kobieta wybierze tego z którym będzie miała najlepsze warunki do założenia rodziny(status materialny)...