Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facetom nie przeszkadza to, że kobieta jest głupia?

Polecane posty

Gość gość

Taki typowy tępak, na niczym się nie zna, musi się dużo uczyć na w miarę dobre oceny, słabo kojarzy, ma głupia gadkę, jej zainteresowania to plotki

Gość prawictwo pospolite 195
a kto powiedział ze nie przeszkadza ? Oczywiscie ze przeszkadza. Nie chciałbym jakiejśc prostaczki .. Która klnie i plotkuje .. Kręca mnie takie panny jak Marta Wierzbicka ..

Gość gość
Głupiutka i słodziutka. Taka właśnie powinna być kobieta. Tylko naturalnie głupiutka i słodziutka, nie udawana bo nie ma nic gorszego niż słodkopierdząca pozorantka.

Gość gość
Zapadłabym się pod ziemię :D

Gość gość
Bo dla faceta kobieta to śmieć, zabawka z dziurą między nogami, więc mają gdzieś intelekt.

Gość gość
Bo czują się lepsi..

Gość gość
Komu nie przeszkadza temu nie przeszkadza. Daruj sobie te głupie uogólnienia. Chyba sam obracasz się w prostym i niezbyt lotnym towarzystwie - więc normalne że taki facet mądrej kobiety nie będzie szukał. Mam znajomych na poziomie i większość z nich takie tępe "słodkie" idiotki zwyczajnie wyśmiewa, a dziewczyn też szukają inteligentniejszych.

Gość gość
"Głupiutka i słodziutka. Taka właśnie powinna być kobieta." hahahaha! :D chyba tylko według tępego, prymitywnego dresa :O jak dobrze, że spotykam facetów, którzy jednak mają wyższe wymagania

Gość kevvvin
Ja tak nie uważam. W moim otoczeniu jest tak że jak ktoś jest w miarę inteligentny to wiąże się również z inteligentną dziewczyną. Większość facetów z mojej grupy na studiach ma dziewczyny z tej samej uczelni. Nie ma tu związków pomiędzy dziewczynami z jakichś patologii społecznych gdzie dziewczyna nic nie wie o otaczającym go świecie a facetem inteligentnym. Jednak jeśli dziewczyna jest tylko i wyłącznie inteligentna to też jest problem bo faceci takich nie lubią. Najlepsza opcja wg mnie to taka z którą można pogadać na różne ciekawe tematy ale też pośmiać się z różnych pierdół. Wolalałbym dziewczynę trochę mniej inteligentną a bardziej uczuciową, zwariowaną gadatliwą, taki złoty środek.