Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Najglupsze beznadziejne zalosne prezenty

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Po slubie rozpakowuje prezenty. Biore w rece takie ladnie zapakowane, ksztaltne pudelko wielkosci pudelka po butach. Zrywam papier. Potem nastepna warstwe bialego papieru (?). Ukazuje sie biale pudelko otwierane z boku. Wiec otwieram z boku i wyciagam nastepne pudelko (?!) takie twarde, otwierane od gory jak wlasnie pudlo po butach. Tez biale, gladkie. Mysle sobie, musi byc cos extra special, ze tak zabezpieczone. Otwieram to koncowe wieko z zapartym tchem, a tam.... nic. Pusto. Echo. Dostalismy tekturowe pudelko w prezencie slubnym. Nie wiem na co, nie dostalismy instrukcji. Ten ktos mogl napisac na nim: 'zabawki' albo 'zabezpieczenia' albo 'czego w nim/niej nienawidze' to by bylo wiadomo. A jakie 'rewelacje' wy dostaliscie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 kwiatuszek
bardzo przeterminowane s艂odycze i d艂ugopis ze spr臋偶ynk膮 :P na miko艂ajki w podstawowce. :P ale Twojego prezentu nie przebij臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hmmm ja dosta艂am krem do r膮k .... po 6 mies pracy przy starszej babci , jej rodzina da艂a mi w艂a艣nie taki prezent na koniec :o nie oczekiwa艂am niczego, ale takie co艣 to jest 艣mieszne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
krem do rak... dobre. pewnie uznali, ze zniszczylas sobie rece przy tej pracy. a i krem pewnie tez dostali w prezencie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bombonierka komunijna od wsp贸艂pracownik贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ostatnio dosta艂am kwiatek od kolegi, s膮dzi艂am 偶e jest jakie艣 艣wi臋to, kt贸re przegapi艂am (mo偶e jaki艣 przeniesiony dzie艅 kobiet czy inne wydzimisie) a za moment si臋 dowiedzia艂am, 偶e dziewczyna, kt贸ra mu si臋 podoba nie przysz艂a dzi艣 do pracy, wi臋c ja go dosta艂am, no bo kto艣 tego kwiatka przecie偶 musia艂 zutylizowa膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艣miech na sali, je艣li oczekiwa艂a艣 pier艣cionka z diamentem za 5.000 z艂, kolii za 25000 z艂, albo teren贸wki za 150.000 z艂 to nic dziwnego, 偶e jeste艣 zawiedziona materialistko. A ty co dajesz w prezencie? ------Czy偶by 艣wiecznik za 50 z艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i po co si臋 czepiasz, te krem zupe艂nie nie pasowa艂 do sytuacji. Krem (prawdopodobnie niechciany) to mo偶esz odda膰 siostrze czy kuzynce, ale na pewno nie jest to co艣, co si臋 kupuje specjalnie "na odchodne". Lepiej ju偶 nie da膰 nic, a jak si臋 chc臋 wyrazi膰 wdzi臋czno艣膰 to czekolada, nawet ta z promocji za 3 z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja na 18 urodziny dosta艂em od mamy paczk臋 prezerwatyw i sweterek stwierdzi艂a 偶e ju偶 jestem doros艂y...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez my艣l臋 ze mogli juz kupic czekoladki albo nic bo krem w dodatku ze byle jaki typu : aro czy tam tip to jeszcze tak spakowany niechlujnie , :D w papierze szarym posklejany tasm膮 klej膮c膮 co najmniej jakby strasznie delikatna rzecz :D no nic , tacy sa ludzie , zreszta niczego nie oczekiwa艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kiedy艣 od mojej cioci na 22 urodziny dosta艂am krem przeciwzmarszczkowy ;) 艢miem twierdzi膰, 偶e po prostu by艂 jej zb臋dny. Zachwala艂a mi go, 偶e jest taki 艣wietny i dzia艂a cuda nawet z g艂臋bokimi zmarszczkami. Do tej pory nie wiem czy to by艂a jaka艣 konkretna aluzja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja dostalam mleko z kozy... jako podarunek he;-) do tej pory to pamietam....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a moja kole偶anka przyjecha艂a kiedy艣 z m臋偶em jak urodzi艂am pierwsze dziecko i przywioz艂a...dwie pieluszki happy ;-) dwie pojedyncze pieluszki ,nie paczki pieluch tylko dwie wyj臋te z opakowania .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skarpety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
D偶em od s膮siadki starszej babci. Dala mi s艂oik i rzek艂a do mnie i siostry "Macie schowajcie si臋 w k膮cie i zjedzcie 艂y偶k膮, tylko nikomu nie dawajcie'.. haha ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na urodziny od kolegi dosta艂am zapakowana herbat臋 expresowa melise. og贸lnie to moj narzeczony nie ma reki do prezent贸w i zawsze mi jakies dziwactwa kupuje choc mu milion razy powtarzam ze nie trzeba ze kwiatki starcza zreszta on zawsze na ostatnia chwile cos kupuje i dlatego tez zawsze nie trafia. przedtem bardzo mnie to irytowalo teraz robie podobnie albo olewam. a byly to np: pizama na urodziny, waga kuchenna, jakies durnostojki kotki pieski, komplet nozy kuchennych na 艣wi臋ta, para skarpet. w og贸le jego filozofia kupowania prezentow jest taka ze cos mu wpadnie w oko cos jemu sie spodoba i kupuje to mnie. teraz robie podobnie bo przeciez cos kupic wypada. kiedys luby dostawal ode mnie drogie alkohole i perfumy a teraz kupuje mu ksiazki ktore sama chce przeczytac (bo on nie czyta wcale) muzyke kt贸ra podoba sie mnie albo wlasnie cos z bielizny sztuk jeden. ale to juz tak na jajo bardziej bo oboje jestesmy w stanie kupic sobie co tak naprawde sami chcemy wiecvstad tez takie podejscie choc kilka lat sie w艣ciekalam niepowiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a i jeszcze zdarzylo sie ze dostalam od niego na wakentynki jedne satynowa posciel w kolorze czerwonym. a na dzien kobiet dostalam komplet 3 recznikow w czarnym kolorze bo kiedys powiedzialam ze musze kupuc czarny r臋cznik bo mi farba sie wyplukuje i farbuje wszystkie jasne reczniki na czerwono. nie powiem praktycznie i milo 偶e zapamieral ale czy to sie nadaje na prezent? aha jeszcze nie wspomnialam o roznych sprzetach kuchennych ktore kupiwal mi na kazda okazje po tym jak zamieszkalismy razem. raz nawet dostalam zelazko i siszarke na pranie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No, takie praktyczne prezenty niby dla ciebie ale sugerujace bys sie wziela do roboty ;-) rewelka. A ja na 18stke dostalam od kolezanki maskotke we wszystkich kolorach teczy. Niestety, juz wtedy z nich wyroslam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na imieniny od ciotki klamre co w艂os贸w plus dwie pr贸bki perfum w takich filoleczkach-jak si臋 okaza艂o to by艂y dodatki do jakiego艣 kolorowego pisma. Za rok od tej samej osoby preterminowana herbat臋 z biedronki. Od razu do kosza wszystko posz艂o :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prezerwatywe przytwierdzona do kartki z zyczeniami zszywaczem....

Udost臋pnij ten post

ja dostalam kiedys na imieniny od bylego r贸偶owe klapki krokodyle ogrodowe!! mega sexy prezent :P 2 lata le偶a艂y w koncie bo bylam za偶enowana tym prezentem, teraz zakladam jak id臋 zebra膰 jajka do kurnika :)

Udost臋pnij ten post

aa kiedy艣 kupi艂 mi te偶 reklam贸wk臋 ubran w szmateksie :( byli艣my par膮 nieca艂y rok a on mi takie co艣 :( szkoda mi go by艂o ale kaza艂am mu to zabiera膰, prosi艂 abym chocia偶 jedn膮 wzi臋艂a 偶贸艂t膮 z napisem brasil _raz ubra艂am, a tamte zabra艂 da艂 siostrze kt贸ra mia艂a wtedy 15 lat i te偶 nie chcia艂a tych uroczych ciuszk贸w hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Plakat z filmu o Czeslawie Niemenie. Lubi臋 go, ale nie 偶eby sobie plakat na 艣cian臋 wiesza膰. Osoba, kt贸ra mnie obdarowala tym cudem pracuje w kinie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy艣 w LO na miko艂ajki dosta艂am butelk臋 du偶ych, mega tanich i 艣mierdz膮cych perfum (bud偶et do 20z艂) do tego jeszcze pop臋kanego i poklejonego s艂onika porcelanowego. Jako艣 prezent nie przypad艂 mi do gustu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
reczniki by mi si臋 podoba艂y, lubi臋 praktyczne prezenty o ile sugeruj膮, 偶e osoba obdarowuj膮ca wie dlaczego je daje. M贸j m膮偶 by si臋 ucieszy艂 z wagi kuchennej czy nozy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze nie prezent ale darowizna. Ciotka sprz膮ta艂a cha艂upe i wyrzuca艂a milion rzeczy jakie im siebz wujkiem zebra艂o przez dziesi膮tki lat. No wi臋c dzwoni kiedy艣 do mnie, czy bym nie chcia艂a gazet w stylu Poradnik Domowy z oko艂o 5ciu lat bo ona si臋 tego pozbywa a tam jest du偶o porad dotycz膮cych prowadzenia domu, gotowania itd.Podziekowalam jej i odmowilam (nie zbieram makulatury; ). Ona mnie bardzo namawiala, a偶 w reszcie wypalilam aby mo偶e przekaza艂a te gazetki swojej c贸rce, kt贸ra zosta艂a w tym samym mie艣cie. Ciotka na to:Eee nie, Gosia sobie nie b臋dzie zagraca膰 mieszkania. :D Jej c贸rka sobie nie b臋dzie zagraca膰 domu Ale jej siostrzenica to ju偶 mo偶e? :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bralismy slub w latach 80-tych, w czasie najglebszego kryzysu. Otrzymalismy: 1 zestaw sztuccow 1 zegar scienny 1 zestaw do kawy 2 zestawy do obiadu 2 odkurzacze 2 kpl poscieli 3 bobasy (zona nie byla w ciazy !) 4 ekspresy do herbaty 6 kpl (po 12 szt) pieluch tetrowych 8 (osiem takich samych) robotow kuchennych 13 (trzynascie !) kocy

Udost臋pnij ten post