Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podwyższenie alimentów a sprzeciw pozwanego

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem w trakcie czekania na pierwszą tego typu rozprawę. podwyższenie jest jak najbardziej zasadne ze względu na chorobę i pójście do przedszkola dziecka. szanowny tatuś wniósł odpowiedź o całkowite oddalenie gdyż zarabiajac najniższa ledwo żyję, nie wspomniał nic o premii o tym że dorabia, że piszę różne rzeczy za które ma pieniądze, stać go na ciągle kupowanie na allegro. moje pytanie brzmi czy robiąc screeny wygranych aukcji na allegro mogę liczyć na to że w ten sposób udowodnie to że stopa jego życia nie zmalała wręcz odwrotnie czy takie screeny nie będą miały znaczenia dla sądu?!?

Gość gość
ja już mam mnóstwo faktur za leczenie, to jest mały pikuś ale warto dobrze przygotować się do tego typu rozprawy. wiem też o jego wyjazdach związanych z jego hobby i kupowaniem na alle to wszystko jest ściśle ze sobą powiązane a c.h.u.j odmawia dziecku pomocy w leczeniu.

Gość gość
mam na myśli screeny z jego maila?

Gość gość
screen to żaden dowód

Gość gość
z jego osobistego maila to żaden dowód? w takich okolicznościach nie wyprze się tego że kupuje.

Gość gość
nic nie warty dowód, równie dobrze, mogłaś poprosić sąsiada o takie screeny

Gość gość
z jego osobistego maila to nic nie znaczy? tam są jego dane login na allegro, dowody wpłaty, potwierdzenia wysłania wielokrotne.

Gość gość
Każdy może spreparować screena niestety.

Gość gość
wudrukowanie tego na normalnej kartce to nie będzie nic znaczyć? ok. w takim razie może bezpośrednie wejście w czasie rozprawy na jego skrzynkę i pokazanie sędziemu dowody wygranych aukcji dzień po dniu

Gość gość
to nie jest dowód, dla sądu będzie się liczyć to co zarabia i ma to udokumentowane