Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje?

Polecane posty

Gość gość

Zaczynajac od tego ze moj facet siedzi za granicą dzieli na 10h drogi do siebie to widzimy sie dosc czesto raz w miesiącu na tydzien lub dwa... Gdy jestem sama w pl nie mogę się doczekać spotkania, czasu razem, sexu, pocałunków.. Caly czar mija gdy jestem u Niego.. od paru lat marzę o dziecku.. nie biore tabletek a o ciąży ani widu ani slychu... na dodatek on nie odczuwa mojej potrzeby czulosci.. zeby do czegokolwiek doszlo to albo musze zacząć od robienia mu loda albo musze wystroic sie w super bieliznę... a szczerze nie mam na to ochoty zwłaszcza ze nie mieszkamy sami on wynajmuje pokoj i nie czuje sie swobodnie. Ostatnio czuje sie taka nie dopieszczona... marze o pocalunkach czulosciach... zareczynach nie wspominajac o dziecku... Gdy jestem milutka robie obiadki, kolacyjki to wszystko oki.. ale nie czuje sie juz kobieta.. znowu mam ochote wrocic do pl zasypiac sama i zyc marzeniami ogladajac na fb zdjęcia koleżanek w ciazy lub zakochanych lub zdjec ze slubu..czy wina jest po mojej stronie ?

Gość gość
Żyjecie obok siebie. Nie wiem, jak to zmienić ale zaczęłabym od częstszych rozmów z facetem i wsłuchiwania się, a przynajmniej prób, w jego potrzeby. Może on też czuje się niezrozumiany?