Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vov

Czy mąż jest szczery.? Ja i Kochanka

Polecane posty

Gość vov

Mąż nie może zapomnieć o kochan ce. ..mówi mi że już o niej nie myśli ale wiem, że tak nie jest. Wiem, że się stara, ale jednak sam się w to w pędzą czytając różne artykuły dotyczące rozstań flirt ów, kochanek cierpiących i jakoś w tym wszystkim tkwi, zamiast czytać jak zatrzymać żonę, która i tak wszystko wyczuje bo jest jego bratnią duszą i nie będzie chciała w czymś takim być w nieskończoność. ..robi coś nie fajnego sobie i osobie mu bliskiej..

Gość gość
wiesz co szacun ze go przyjelas po zdradzie, nie wiem co Toba kierowalo, dzieci kredyt czy co jeszcze. Ale ja mysle ze na Twoim miejscu bym powiedzial mu "ok, skoro nie mozesz o niej zapomniec idz do niej, dajcie sobie szanse na normalne zycie, niech ona zajmie moje miejsce , robi to co ja robilam dla ciebie". Nie wiem dlaczego Twoj maz zdradzil, czy chodzilo tylko o seks, czy brakowalo mu zrozumienia w waszym zwiazku, ale mysle ze tez powinnas sobie odpowiedziec na pytanie czy Twoj maz jest po porstu d****arzem czy moglas mu czegos nie dac czego porzebowal, a moze go ponizalas w jakis sposob? tak czy siak istnieje mozliwosc ze nigdy o niej nie zapomni, i gdyby po takim przemowieniu jak wyzej zdecydowal sie jednak isc do niej to oznacza ze juz dawno go stracilas.

Gość vov
To nie była kochanka fizyczna tylko emocjonalna, a On się dla mnie stara chociaż chyba za mało. . Chodzi o to, że ja bym oczekiwała szczerości w tej sprawie do końca tzn. Że jak czyta dalej te artykuły, a sam wybiera takie tzn. Że jeszcze coś przeżywa i chciałabym żeby ze mną się tym dzielił. ..mam wrażenie ze w całej tej sytuacji zostałam zapomniana, mi też jest ciężko a tym bardziej jak się nie jest pewnym do końca na czym się stoi.