Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie z anglikiem

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze takich tematów jest masa wszędzie ale chciałabym to odświeżyć i zapytać innych osób o doświadczenia z chłopakiem Anglikiem... Jest tu ktoś w takim związku? Jak wam sie podoba ich lekki styl życia ? Są kłótnie? Ponieważ ja jestem w takim związku i chciałabym wymienić sie doświadczeniami :)

Wychodzę za jednego za mąż. Kłótnie są, jak zawsze. Ale nie jest źle.

Gość gość
Lubi wychodzić z kolegami ?:) bo mój ostatnio zaczął...cicho jest głównym powodem kłótni ... Jak długo jesteście razem?

2 lata. On już jest w takim wieku, że chyba woli w domu posiedzieć. Widują się na tenisie z chłopakami, a z piwem przychodzą do domu. Ja częściej wychodzę niż on.

Gość gość
W moim otoczeniu jest takie małżeństwo, żona Polka, zaradna ale ten jej mąż pożal się boże. Nieciekawy, bezambitny człowiek bez żadnej inwencji. Ona jest w tym związku nieszczęśliwa ale nie ma wyboru. Rozmawiałem z nią i mówi, że nie tak wyobrażała sobie życie w Anglii. Jest załamana.

Gość gość
Fajne :)

Gość gość
Mój ma 30lat... A ciągotki do wyjsć wciąż . Jest dobrym człowiekiem często zaskakuje robi niespodzianki gotuje...

Mój ma 35 prawie. Ma swoje wady, ma też sporo zalet. Jest trochę bardziej otwarty, chyba ze względu na szkocką domieszkę, ale też przez to, mimo dobrych zarobków, jest po szkocku skąpy czasami. Szczególnie jeśli idzie o ciuchy. Jakbym go nie dopilnowała, to by chodził w jednym podkoszulku przez całe życie.