Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angiew15

pierscionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość angiew15

Witam wszystkich, Mam ogromny problem. Mój chłopak postanowil mi kupić pierścionek zaręczynowy i poprosił o pomoc w wyborze swoją koleżankę z pracy, zupełnie obcą mi osobę. Po oświadczynach przyznał mi się, to kolezanka go wybierała. Od tej chwili znienawidziłam ten pierścionek. Uwazam że to brak szacunku dla mnie gdyż powinien sam go wybrać a tak zupełnie obca mi osoba go wybrała a on tylko zapłacił. Co o tym myślicie? Czy mam rację?

Myślę, że przesadzasz. Poprosił osobę, która jego zdaniem ma dobry gust i będzie wiedziała, co Ci się spodoba. Mój pierścionek wybierały siostry mojego faceta, wybrały tak koszmarny, że poszedł do wymiany. Jak koleżanka wybrała fajny, to się trzeba cieszyć, a nie schizować.

Gość gość
Myśle że kupił koleżance nowy a ty dostałaś jej, używany. Przecież i tak ślubu nie będzie kto by się z taką idiotką żenił

Gość angiew15
Właśnie pierścionek jest brzydki, wygląda jak z odpustu i nie podoba mi się fakt że obca osoba zdecydowala o moim pierścionku

Gość gość
Z jednej strony fajnie, bo ja na pierscionek czekam i czekam... więc ciesz się, że zdecydował się na taki krok, zależy mu. Z drugiej jednak strony my, kobiety z natury jestesmy bardzo zazdrosne, więc tez chyba dziwnie bym się czuła, gdyby mój pierscionek wybierała "kolezanka" mojego faceta. Co innego gdyby to była moja przyjaciółka, siostra, mama, brat itd. Albo go przyjmij i daj sobie spokoj, albo rzuc mu nim w pysk

Gość angiew15
Już mu napisałam, że nienawidzę tego pierścionka i nie będę go nosić a on stwierdził, że go zraniłam. Chyba nie warto tego ciągnąć skoro uważa tylko mnie za winną

Gość angiew15
Już mu powiedziałam, że nienawidzę tego pierścionka i nie będę go nosić a on stwierdził, że go tym zraniłam. Chyba nie ma sensu tego ciągnąć skoro on widzi tylko moją winę

Gość gość
Jasne rozwal związek przez głupi pierścionek! Zastanów się czy Ty jesteś mądra? Facet chciał dobrze! Poprosił osobę, którą uznał za kompetentną w tej kwestii! Faceci myślą inaczej niż my!

Ja uważam , że w zaręczynach nie pierścionek jest najważniejszy. To jest tylko symbol. Ja miałam bardzo romantyczne zaręczyny, a pierścionek mógłby być z odpustu bo chciałam wyjść za mojego ukochanego, a nie za pierścionek. Zasugerujcie swoim facetom romantyczność tu znajdą parę pomysłów na romantyczne zaręczyny http://weselnik.tumblr.com/

Gość gość
zaręczyny to nie ślub dopóki się z tobą nie ożeni nie masz żadnych praw faceci dają pierścionki tylko po to, żebyś nie truła o ślubie mogą sobie przez następnych parę lat bzykać a jednocześnie szukać tej jedynej dalej jesteś materacem więc nie ma się czym podniecać

Gość gość
Nie ma co histeryzować - faceci raczej są słabi w wybieraniu biżuterii dla kobiet, więc proszą o pomoc kogoś, kto się na tym zna. Tu liczy się gest, a nie piękno! W końcu jeśli nawet koleżanka pomogła mu go wybrać, to przecież tak naprawdę dostałaś go od niego! Mojemu chłopakowi (a właściwie już narzeczonemu :)) też pomagała jego koleżanka. Weszli na sklep internetowy (http://www.meamoore.com/pol_m_BIZUTERIA-DAMSKA-100.html) i wspólnie coś wybrali. Jestem zachwycona :)