Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papierówka17

Prezent dla chłopaka po wygranych zawodach

Polecane posty

Gość Papierówka17

Cześć, mam pytanie głównie do dziewczyn. Otóż, mój chłopak dzisiaj wygrał wraz z drużyną zawody w koszykówce, na naprawdę wysokim poziomie, o czym dowiedziałam się niedawno... Drużyna wyjechała w czwartek, wracają dopiero jutro. To były igrzyska międzyszkolne szkół katolickich towarzystwa salezjańskiego z całej Polski, więc sądzę, że jest co świętować. Z tego powodu chciałabym mu coś kupić, jakiś drobiazg, większy lub mniejszy, może być żartobliwie. Po prostu chcę dać mu coś od siebie, tak jakby 'w nagrodę'. W szkole wraz ze znajomymi przygotowaliśmy już oblewanie szampanem dla całej drużyny w poniedziałek... Problem tylko w tym, że nie mam żadnego pomysłu na prezencik, bo kwiatków przecież mu nie kupię... ;/ Jak myślicie, co mogłabym mu dać?

Gość gość
daj mu doopy

Gość gość
Kup mu jakiś gadżet do grania w kosza, może koszulkę? Albo coś związanego z jego idolem w tej dziedzinie, np autobiografię jakiegoś gracza.

Gość Papierówka17
doopy to Ty dałeś tym komentarzem ;) No właśnie myślalam o koszulce z jakimś napisem, ale ma już ode mnie jedną koszulkę (na urodziny) i nie chcę się dublować, żeby nie było znowu to samo... Piłki i gadżety do gry raczej odpadają (ma tego mnóstwo, poza tym za koszem jakoś szczególnie nie szaleje, jest po prostu dobry), a ze sportowców nie ma żadnego idola... Poza tym, to by było nudne. ;/

Gość gość
A może coś słodkiego? Albo upiecz mu jakiś tort czy inne ciasto?

Gość Papierówka17
No w sumie... Całkiem dobry pomysł, aż dziwię się, że sama na to nie wpadłam. :) Niby ze mnie paliwoda, ale może dałabym radę z drobną pomocą książki kucharskiej upiec coś i przyozdobić tematycznie... Dzięki za pomysł, zastanowię się nad tym. ;)

Gość gość
Babeczki zrób, czekoladowe, łatwe są

Gość Papierówka17
Wiem, że łatwe, ale trochę będzie problem z czasem... :( Przez weekend na pewno nie dam rady niczego upiec, a w poniedziałek chciałabym mu już od razu coś dać... Może jeszcze jakieś inne pomysły?

Gość gość
Może zrób jakąś fajną kartkę z gratulacjami i kilka słów od siebie, że jesteś dumna z niego itd, a do tego np kup jakiś fajny kartonik w empiku i zapełń do jego ulubionymi słodyczami. Albo zaproś go na pizze.

Gość Papierówka17
Znalazłam w internecie przepis na błyskawiczne ciasto z mikrofalówki... Całość zajmie mi tylko kilka minut, więc może dam radę. ^^ Połączę chyba te dwa pomysły, z ciastem i kartką i zrobię mu mini-torcik i jakąś kartkę, a to wszystko w ładnym pudełeczku, będzie zachwycony... Dzięki dziewczyny! :D

Gość gość
Spoko, ale oprócz pomysłu z daniem d**y to wszystko pisała jedna dziewczyna :) Nie ma sprawy, mojego chłopaka mam już długo i to od lat nastoletnich dlatego pamiętam takie dylematy - co kupić ;) powodzenia :)

Gość Papierówka17
W takim razie dziękuję tej dziewczynie. ^^ Pisałaś jako gość i myślalam, że to kilka osób. ;) Ja tam w temacie prezentów jestem początkującą, więc jeszcze nie mam takiej wyobraźni, ale mam nadzieję, że z czasem przyjdzie jakaś inwencja twórcza. ^^

Gość gość
to, że tobie się podoba nie znaczy, że dałem doopy :P Myślę, że twoja cizia może się z tego ucieszyć :D

Gość Papierówka17
Podejrzewam, że jeśli miałabym spotkać się z Tobą twarzą w twarz, wolałabym zostać lesbijką, więc lepiej się zamknij.

Gość gość
ayyyyyyyy :D

Gość Waras

Kup mu koszulke z podpisami zawodnikow jak tutaj

wege-mena.pl/oryginalna-koszulka-dla-fana-koszykowki/