Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie że muzułmanin wygrywa sprawy sądowe o gwałt?

Polecane posty

Gość gość

Jak ich wpuścimy będą gwałcić polskie polki, natomiast nie będzie można ich karać. Muzułmanim mówi przed sądem że został SPROWOKOWANY tym że kobieta nie była cała zakryta tym swoim czarnym strojem. To nie są ludzie, to są małpy.

Gość gość
bo ma racje, kobiety zachowują sie coraz gorzej, wygladają jak lafiryndy z burdelu, w latach 90tych tak nie bylo !

Gość gość
to prawda, wspolczesna polska nastolatka czy studentka wygląda jak prostytutka

Gość gość
Muzułmanie mają prawo gwałcić! Odczep się od nich ty rasisto! Jak muzułmanin będzie chciał zgwałcić dziecko też ma do tego prawo bo Allah im na to pozwala! Polacy to takie ksenofoby i rasiści nie chcą pozwalać muzułmanom robić to co mogą robić.

Gość gość
Do wykolejenca wyzej: wes ty sie p*****lnij w leb. To oddaj im swoja mlodsza siostre czy corke skoro taki dobry jestes dla.nich!

Gość gość
nawet gdyby jakaś kobieta wydawała się komuś, że wyglada jak prostytutka nikt, powtarzam to nikt, nie ma prawa jej uczynić krzywdy, zgwałcić czy pobić

Gość gość
"Jak ich wpuścimy będą gwałcić polskie polki" - no a co, maja gwałcić hiszpańskie polki? :P

Gość gość
A no i niech dziewczyny chodza w golfach po szyje bo wygladaja jak lafiryndy. Zal mi was...

Gość gość
powtarzam to nikt, nie ma prawa jej uczynić krzywdy, zgwałcić czy pobić x jesli chodzi pół naga, w szortach ktore ledwo zakrywają doooopsko to co ona sobie wyobraza? nie wie jaki jest swiat, faceci ? smiesza mnie takie idiotki, twierdza ze one maja prawo chodzic nawet na golasa i nikt nie moze ich tknąc ! a potem...sa gwalcone :D

Gość gość
Jak kobieta ubiera się zbyt wyzywająco to facetom krew spływa z mózgu do krocza bo tak zostaliśmy stworzeni. Dzisiejsze 15 latki chodzą bardziej wulgarnie ubrane niż d***** Jola z serialu 13 posterunek.

Co nie oznacza, że wolno komukolwiek bez jej zgody łapę do niej wyciągać

Gość gość
Wiem jakie są dzisiejsze nastolatki, mózgi mają wyprane przez media. Wszędzie seksizm. One nie myślą o niczym innym poza wyglądem, każda musi wyglądać jak rihanna

Gość gość
muzułmanie mają prawo gwałcić kobiety

Gość gość
myslicie ze mnie tez zgwałca?????? http://kobieta.wp.pl/gid,17367154,img,17367290,kat,132006,title,Mezczyzni-zakladaja-sukienki,galeriazdjecie.html?ticaid=1159bb

Gość gość
patrz lepiej, bo jeszcze ci furę przelecą.

Gość gość
rihanna *******a

Gość gość
W niemczech w malej miejscowosci jest ich 2 tys. ,sami mlodzi mezczyzni , zg****ili grupowo ( 13 facetow ) dziewczyne , ledwo ja w szpitalu odratowali ,walczyla o zycie , we wloszech zg****ili grupowo kobiete ,ktora zalatwiala ich sprawy, na jednym statku wyrzucili i zatopili 40 chrzescijan ,a na innym 12, policja wloska to wykryla :( dla nich chrzescijanie to ludzie niewierni ,mozna ich zabic

Gość gość
Jestem zwolennikiem muzułmanów wyznawcy islamu powinni mieć nieskrępowane prawo do gwałcenia kobiet w europie. Europejskie kobiety powinny czuć się dumne, że to właśnie muzułmanin użyje jej pochwy! Niech tylko zostawią mężczyzn innej wiary a z kobietami mogą robić co chcą.

Gość gość
Zgwalcona kobieta powinna miec prawo aputowac takiemu hujowi przyrodzenie :D

Gość gość
Kobieta nie ma prawa sprzeciwić się mężczyźnie! Jest zobowiązana robić wszystko co mężczyzna jej karze. Takie jest prawo w islamie.

Gość gość
w islamie tak, w europie nie. ale jak polskie sądy będą miały takie problemy, to my sami będziemy takich gwałcicieli osądzać.

Gość gość
gość dziś Złamiesz prawo! Muzułmanin ma prawo wziąć kobietę kiedy ma potrzebę. Kobieta nie ma prawa odmówić muzułmaninowi seksu bo ona jest polem uprawnym, które muzułmanin uprawia jak i kiedy chce. Jak muzułmanin będzie chciał uprawiać seks z twoim kilkuletnim dzieckiem to musisz mu na to pozwolić bo inaczej będziesz rasistą i będziesz łamał prawo! Tak wygląda przyszłość europy i polski

A Tatarzy też sa muzułmanami i jakoś nie słyszałem o g***tach a Mamet Halidow też niby zgwałci

Gość gość
Mamet Halidow jest ucywilizowanym muzułmaninem on jest przesiąknięty Europejskim myśleniem i stylem życia

Gość gość
do gazu z nimi!

Gość gość
wujek Adolf wiedziałby jak ich ugościć dlaczego inne kraje mają prawo nie chcieć przyjąć ciapatych i na tym koniec, a polska musi? bo nasz okupant ue nam każe? wegry też są w ue i nie przyjmują uchodźców, mają to w d***e

Gość gość
Co zrobicie gdy emigranci będą chcieli gwałcić wasze dzieci?

Gość gość
czasem mam wrażenie że polacy chętnie się na to zgodzą za talerz zupy... niestety tak się biduje w tym kraju że gdyby unia cokolwiek obiecała w zamian za przyjecie tych brudasów to wielu polaków przymknęło by na to oko

Gość gość
Ja chyba oddałbym swoje dziecko i żonę oraz przymknął bym oko na gwałcenie polek byleby mężczyznom Polakom dali spokój.