Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie zachowywac w Albani

Polecane posty

Gość gość

hej jade do rodziny meza do albani niedlugoi chcialabym sie dowiedziec jaka tam panuje kultura i jakie sa zwyczaje? Byla ktoras z was w albani i moze dac mi pare wskazowek jak mam sie zachowywac u mojego meza w domu oraz wobec mamy i rodzenstwa?

Gość gość
MUSISZ KAZDEGO POCALOWAC W LEWY POŚLAD

Jeśli macie dzieci, to od żadnym pozorem tam nie jedź. Po prostu nie i koniec. Jeśli nie macie dzieci, to i tak bym odradzała ten wyjazd. Po jakiego ciula wychodziłaś za Albańczyka i chcesz tam jechać? Nie wiesz co się będzie działo? Żyjesz z Albanem i nie znasz kultury? Powodzenia.

Gość gość
komentarze na poziome wiesniackich polaczkow jak zwykle :) Zal d**e sciska ze zadna was brzydali nie chce?

Gość gość
Tam nikt normalny nie jeździ. Za to albańce stamtąd uciekają.

Gość gość
Daj każdemu po dobroci bo inaczej będą agresywni

Tez mam faceta z innego kraju, ale żeby Albańczyk? Albania to jest przepiękne miejsce, ale na wakacje. Nie, żeby tam żyć.

Gość gość
nie no fakt lepiej ciapus bo pewnie z takim jestes. kto wogole mowi o zyciu tam kretynko

Gość gość
Ani na wakacje. Mściwi ludzie, krajobrazy piękne. Dużo muzułmanów a to znaczy już nie dobrze.

Gość gość
ja jestem z anglikiem ale mamy znajome pary polsko albanskie i sa bardzo szesliwi. polacy to zacofany narod myslacy stereotypami. albanczycy sa normalnymi ludzmi jak niemcy anglicy czy inne narodowosci a ludzie tam bardzo goscinni i az chce sie tam wracac. bylam w tym roku tam na wakacjach i napewno za rok tez polece

Gość gość
Stereotypy? Zadna ladna Polka nie leci na ciapatych. Tylko paszteciarki, które nie maja szansy na europejczyka

Gość gość
piekne powiedziane na ciapatych :) bo widzisz albania jest w europie a albanczycy biali :) pozdrawiam

gość dziś nie no fakt lepiej ciapus bo pewnie z takim jestes. kto wogole mowi o zyciu tam kretynko x nie szukałam sobie faceta z innego kręgu kulturowego, więc nie. Strasznie się chcesz dowartościować moim kosztem. Ciekawe dlaczego... Kompleksy? Jedź do Albanii, zobaczysz jak Cię tam przywitają. Zobaczysz czy się nagle nie okaże, że to co było dobrze, nagle się zmieni, bo jesteś w jego kraju. Słyszałam tyle tych historii o dziewczynach zakochanych w muslimach, że już mi się nawet nie chce pisać.

Gość gość
pudlo kolezanko bo moj maz jest katolikiem i tak sie sklada ze wiem jacy sa albanczycy bo moj nawet z nimi kontaktu nie utzrymuje ale probuj dalej :)

Gość SybilaWeni
Pierwszy raz byłam w Albanii w tym roku z netholiday. Naprawdę świetne miejsce, konkretnie Riwiera Albańska. Od razu zaznaczę, że ludzie tam są bardzo serdeczni i uczynni.Oczywiście mówimy tu o wyjeździe turystycznym. Wiadomo, że jak się wyjeżdża na stałe to dużo się zmienia.