Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i to mówi facet

Dla większości kobiet ich spełnienie życiowe to być matkami i żonami

Polecane posty

Gość i to mówi facet

i prawidłowo, tak powinno być, a nie krwa kariery i biznesy im w głowie, na chj wam to potrzebne? Bycie matką i wychowanie nowego człowieka to dopiero sztuka a nie kariera.

Gość gość
A tam gucio, nie dla wszystkich kobiet.

wiadomo, że kariera itd. będzie zawsze bardziej egoistyczną drogą, ale co komu do tego, to nie od tego nie ma dzieci, tylko od socjalizmu

Gość gość
„każdy niech robi co chce" lecz sie broken...

Gość albo to albo tamto
karierowiczki powinny mieć ZAKAZ płodzenia dzieci, bo na chj im dziecko którego i tak nie wychowują? tylko niańki i żłobki, przedszkola, a dziecko dla nich to tylko ozdoba, ew. aby rodzince pokazać. Albo dziecko albo kariera, taki macie wybór kobiety.

Gość gość
Broken, masz 100% racji. A autor tematu jakim prawem poucza kogoś, jak ma żyć? Ale nie, w końcu kobiecie robiącej karierę zawodową trzeba wmówić, że jest egoistką, będzie kiedyś płakała i umrze samotna. A tej, dla której spełnieniem jest siedzenie w domu z szóstką dzieci, ktoś inny będzie zarzucał, że jest tępą i leniwą lochą rozpłodową i pasożytem na łasce męża. Każdy żyje jak chce i jak umie i tobie, autorze, nic do tego. Zajmij się swoim życiem i nie wpieprzaj się w czyjeś.

Gość gość
A sperdalay jak chesz dziecko to tobie jako facetowi powiem wybieraj kariera albo dziecko, i co cieciu, zaraz sie zamkniesz, bo bachora to chcesz, ale dupę podcierac i robic za niańkę to już nie, żona niech zapierd,,,ala. Ale wygodne co nie ?

Gość gość
Kury domowe to przegrywy....trzeba być niezależną finansowo a nie wisieć na innych.

Gość gość
I mnie to nie przeszkadza zajmowanie się dziećmi nie wychowuje je ulica.Do tego mąż pomaga dużo w domciu.Pomagal podczas porodów i zawsze jest przy Każdym badaniu cipki u ginekologa.Ja należę do niego on do mnie jesteśmy Jednym Ciałem.

Gość gość
Ta kufa i duszą. Umrzyja razem znim to grób też wspólny.

Gość gość
Bycie matka i żoną to nudne i przereklamowane, dobrze ze nie mam tego kraju wole dochodzącego kochanka.

Gość oj te baby
Tu macie powód dlaczego teraz tyle rozwodów, bo baby chcą kariery i trzaskać kase na mejkapy, tapety, fury i wakacje w egipcie( gdzie lokalny dymaka im zaśpiewa aj lowe ju i doopy mu dadzą), baby to egoistki nie faceci. Do tego baby kłamią na potęge, zaczynając od prawdziwego wyglądu( pod tapetą), ilu kuta/sów w doopie miały, i masa innych spraw. Oszukują i grają aktorki, facet łapie haka i zaczyna się dopiero sajgon. Przez baby to całe zło na tym świecie, są zachłanne, ciągle im mało, zazdrosne, egoistki, materialistki, i kłamczuchy. Diabel jak nie może to pośle babe, pamiętajcie o tym zawsze.

Gość szmaty i pomyje
gość dziś Bycie matka i żoną to nudne i przereklamowane, dobrze ze nie mam tego kraju wole dochodzącego kochanka. >>>> i oto właśnie są współczesne baby, idealny przykład, żałosne i przykre

Gość gość
No i co z tego dobrze ze kobiety mają w d***e ten kierat; ty

Gość gość
Niech jakas frajerka robi mu obiady i pierze skarpety ja do wyższych celów jestem stworzona potrzebuje adoracji i namiętności faceta a nie garów czy mopow!

Gość gość
Slużącej szukają, anie kobiety, to se ne wrati

Gość gość
No tak, najlepiej zamknąć babę w domu, żeby tylko rodziła, gotowała i sprzątała. Uzależnić ją od siebie, zwłaszcza finansowo, żeby nie miała dokąd odejść i była zmuszana znosić pijaństwo, puszczalstwo i agresję męża. Bo kobieta to nie człowiek i partner, tylko kucharka, sprzątaczka, inkubator na dwóch nogach, niańka do dzieci, wór na spermę i worek treningowy. Dalej tak myślcie, to zdechniecie jako prawiczki, waląc konia do lasek w formacie .jpg

Gość gość
Troll ty też możesz ,weź to pod uwagę , a z takimi poglądami to daję ci 90 procent na samotność

Gość gość
O kolega troll to znawca i koneser, sposób na zabijanie samotnosci ? Pytanie retoryczne

Gość wy dalej nie kumacie
gość dziś Niech jakas frajerka robi mu obiady i pierze skarpety ja do wyższych celów jestem stworzona potrzebuje adoracji i namiętności faceta a nie garów czy mopow! >>>>> za co pytam mają was faceci adorować? za pół kilo tapety na ryju? baba ma rodzić i wychować dzieci tępe cip/y, taka wasza funkcja na świecie czy się z nią zgadzacie czy nie. A facet ma wyżywić rodzine i zapewnić bezpieczeństwo.

Gość gość
To tępa meska cipo zarób, a potem stawiaj warunki. Bo w ten sposób jak teraz, to sobie ze swoim nieuzywanym flejtuchem mozesz pogadac.

Gość gość
Co kto lubi, ludzie są rózni, więc jak ci dobrze z tym troll to w porzo

Gość gość
gość 01:55, to czekam aż faceci zaczną wywiązywać się z roli żywiciela rodziny, który zapewnia bezpieczeństwo. Bo na razie to tylko chlać, siedzieć przed kompem, zdradzać żony i sprzedawać im wenery potraficie. Sami zmuszacie żony do opuszczenia domu i podjęcia pracy i coraz częściej dochodzi do sytuacji, gdzie to kobieta utrzymuje rodzinę i jeszcze zaiwania na drugim etacie w domu, bo bezrobotny od kilku lat mąż palcem nie ruszy.