Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolontariat w szpitalu sa jakies z tego korzysci?

Polecane posty

Gość gość

CZy sa wsrod was mamy, ktore pracuja w szpitalu i moglyby dozucic 3 grosze??? Dziekuje. Mieszkam w USA od miesiaca odkad wszystkie moje dzieci poszly do szkoly na caly dzien, zucilam sie w wolontariat. Chodze do szpitala i 2 razy w tygodniu po 3 godziny (mojj wybor) siedze w kadrach i wykonuje jakies tam biurowe prace. Nie powiem zeby bylo to jakies nadzwyczajne zajecie, ale robie to z powodu tego aby nabyc jakies doswiadczenie i obyc sie z angielskim. Przez ostatnie osiem lat nie pracowalam poniewaz glownie zajmowalam sie dziecmi. Teraz cos robie dla siebie. Wiadomo, nie jest to platna praca a raczej moja chec pomocy. Mam obecnie 40 lat ale czuje sie naprawde mlodziej, duzo cwicze, wiec dobrze wygladam co przy okazji pomaga mi patrzec na siebie pozytywniej. Co myslicie o tym wolontariacie w szpitalu, czy to dobry sposob aby sie "pokazac?" Nie mam znajomosci, wiec raczej liczyc musze na siebie, no i tak na razie zaczynam.

Gość gość
wolontariat jak sama nazwa wskazuje jest dobrowalna dzialalnoscia,nie przynoszaca personalnych korzysci