Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jakie są wasze granice u facetów

Polecane posty

Gość gość

Czego byście nie zniosły u faceta przy początku znajomości? Facet chce za dużej wiedzy o was, przeglądanie waszych stron na fb. Kontaktuje z waszymi przyjaciółmi bez waszej wiedzy. Planuje wam przyszłości. Robi coś bez waszego zdania

Gość gość
Narzuca Wam jakieś prezenty bez pytania Odwiedza was, bez umawiania się Wysyła maile, nie czekając na waszą wcześniejszą odpowiedz Zasypuje Wasz profil typu fb jakimiś wiadomościami inne Jak wyglądają Wasze granice znoszenia tego

Gość gość
Dlaczego niektórzy faceci tak postępują?

Gość gość
takich facetów tez nie lubie, którzy ''prześwietlają'' mnie, a kiedys takiego poznalam, wpadl przypadkiem, powiedzial o mnie cos co pisalam na pewnej stronie, z tej znajomosci i tak nic nie bylo, on mial zapędy do kontrolowania, spotykalismy sie jakis czas, dzwonil i podczas rozmowy pytal z kim jestem, co robie, przy najblizszej okazji pytal o to samo, jakby na sile szukal powodu bym okazała sie kłamczuchą :O

Gość gość
jeśli to Twój przypadek to radzę zakonczyc znajomosc - to juz spore przegiecia sa

Gość gość
tego ostatniego bym nie zniosla, ale to jeszcze nie tragedia, zalezy od sytuacji nie znioslabym chamstwa, lekcewazenia, umawiania sie z innymi na zasadzie castingu i wybierania najlepszej opcji, niesluchania co do niego mowie, nieuzasadnionej krytyki, nieodpowiadania na wiadomosci, obiecanek cacanek a ze szpieguje i chce duzo wiedziec, to nic zlego, tak samo jak planowanie przyszlosci, tylko realistycznie jak na poczatek znajomosci

Gość Taki_jeden_964
Czego byście nie zniosły u faceta przy początku znajomości? xxxxx jakby powiedział, że nie interesują go stale zwiazki, sluby, dzieci :)

Gość gość
a jakbyście ewidentnie zobaczyły że robi coś z tego, bo mu całkowicie odbiło na waszym punkcie, to coś może zmieniać?

Gość gość
i u jednego nie lubilam wlasnie wciskanych na sile prezentow i wysylania esow co pol godziny.to byl dobry czlowiek, tylko po prostu jako facet mi sie nie podobal.w kazdym razie chcialabym zeby byl szczesliwy

Gość gość
łaskawa jesteś ;-)

Gość allcia
1. Facet chce za dużej wiedzy o was, przeglądanie waszych stron na fb - to akurat nic szczególnego, większość ludzi teraz tak kogoś ogląda, aby to nie była totalna inwigilacja 2. Kontaktuje z waszymi przyjaciółmi bez waszej wiedzy - nie zdarzyło mi się i na pewno by mi się nie spodobało 3. Planuje wam przyszłości - nie przepadam za tym, ale da się to znieść 4. Robi coś bez waszego zdania - przecież to nowo poznany facet, niech robi co chce 5. Narzuca Wam jakieś prezenty bez pytania - czuję się z tym źle, ale raczej to nie jest przekroczenie granic 6. Odwiedza was, bez umawiania się - luzik 7. Wysyła maile, nie czekając na waszą wcześniejszą odpowiedz- no trudno, odpowiem na dwa maile 8. Zasypuje Wasz profil typu fb jakimiś wiadomościami - nie do zaakceptowania, mój profil jest dosyć skąpy i nie chcę aby ktoś się tam panoszył 9. inne - nie znoszę lizusów i wchodzących w tyłek, wiecznie chwalących i sztucznie mówiących rzeczy, które w ich mniemaniu dziewczyny chcą słyszeć

Gość gość
A jeśli to wykorzysta do skrzywdzenia nas?

Gość gość
co jeżeli chodzi o odwiedziny bez umawiania się w publicznych miejscach , typu jakaś uczelnia czy coś takiego..

Gość gość
A jeśli to wykorzysta do skrzywdzenia nas?

Gość gość
kurczę nie macie jakieś taryfy ulgowej, są osoby którym odbija jak widzą fajną babkę i sami nie wiedzą co robią

Gość gość
"A jeśli to wykorzysta do skrzywdzenia nas? " tak więc to mechanizm obronny, wrodzony kobiecy;-)

Gość gość
kurczę nie macie jakieś taryfy ulgowej, są osoby którym odbija jak widzą fajną babkę i sami nie wiedzą co robią xxx Ja właśnie takich nie lubię, przeważnie są to tacy, którzy dużo tęsknią, dużo płaczą, ale są zdolni do tęsknienia za następną z równie silnym uczuciem. Nie przepadam też jak człowiek kieruje się uczuciami, zamiast rozumiem, zwłaszcza że tak naprawdę tej babki za którą tak szaleje wcale nie zna jako człowieka, często też buduje sobie w głowie jej wizję, największą zołzę będzie postrzegał jako "słodką", toż to chore, a nie piękne :D

Gość gość
1. Facet chce za dużej wiedzy o was, przeglądanie waszych stron na fb - jesli przeglada tylko fb to ok, jesli sama masz z tym problem to po co masz fb? ktos cie zmusza do pisania i pokazywania wszystkiego o sobie calemu swiata? sama jestes dziecinna:O 2. Kontaktuje z waszymi przyjaciółmi bez waszej wiedzy - to chamstwo jesli wypytuje o intymne sprawy - nie do zaakceptowania, jesli tematy sa neutralne uwazm ze i tak za bardzo wlazi z buciorami 3. Planuje wam przyszłości - nie do zaakceptowania, jesli na to pozwolilas sama jestes temu winna 4. Robi coś bez waszego zdania - zalezy co?? 5. Narzuca Wam jakieś prezenty bez pytania - ??? 6. Odwiedza was, bez umawiania się - brak kultury z jego strony i dobrego wychowania, nalezy zwrocic mu uwage 7. Wysyła maile, nie czekając na waszą wcześniejszą odpowiedz- nie wiem o co kaman co w tym zlego? 8. Zasypuje Wasz profil typu fb jakimiś wiadomościami - dziecinada, dziecko a nie mezczyzna

Gość gość
Co jeżeli się przyzna pierwszy

Gość facetttnn
czyli lepiej się nie przyznawać, szczerość to podstawa związku:-) ;-)

Gość gość
Ale na początku spotykania się to jeszcze nie związek :)

Facet chce za dużej wiedzy o was, przeglądanie waszych stron na fb. - nie mam z tym problemu. Kontaktuje z waszymi przyjaciółmi bez waszej wiedzy. - jeśli nie miał okazji ich wcześniej poznać, to jest skreślony. Jeśli zostali sobie przedstawieni, to nie mam z tym problemu. Planuje wam przyszłości. - planować to sobie może. Robi coś bez waszego zdania - dopóki mnie to bezpośrednio nie dotyczy, to mi nie przeszkadza. Narzuca Wam jakieś prezenty bez pytania - zawsze można czegoś nie przyjąć. Zdarzyło mi się odesłać prezent pocztą, bo był zdecydowanie za drogi. Odwiedza was, bez umawiania się - nie trzeba go wpuszczać od razu. Mój tak robił, ale nigdy się nie narzucał - pojawiał się pod drzwiami i jeśli go nie wpuściłam, znikał. Uważałam, że to urocze akurat. Wysyła maile, nie czekając na waszą wcześniejszą odpowiedz Zasypuje Wasz profil typu fb jakimiś wiadomościami - normalne dla mnie, wiadomości o ile są prywatne też są ok. Z walla kasuję po prostu. gość dziś co jeżeli chodzi o odwiedziny bez umawiania się w publicznych miejscach , typu jakaś uczelnia czy coś takiego.. x mój przyjeżdżał pod wydział, żeby mi cześć powiedzieć. Czasami miał ze sobą kwiatka. Uważałam, że to jest najsłodsza rzecz na świecie.

A nie toleruję kontroli i zazdrości. Facet, który próbuje kontrolować, dostaje kopa. Zawsze.

Gość gość
Planuje wam przyszłości. - planować to sobie może. Dobre.. Ale to co, to jak ma mu pozytywnie odbić na wszym punkcie, nie checie tego? przecież to tylko facet, istota niższa w sferze uczuć, nie macie litości

Gość gość
nie chodzi mi o kogoś ze skrzywieniem do kontroli, tylko o biedaka co sam nie wie co robi, taką ma sytuację z dziewczynami szkoda takiego spławiać

Gość gość
nie chodzi mi o kogoś ze skrzywieniem do kontroli, tylko o biedaka co sam nie wie co robi, taką ma sytuację z dziewczynami szkoda takiego spławiać X Troszkę szkoda, ale człowiek nie może być jak pies, tak że powiesz słowo pochwalne, a on ze szczęścia robi wokół ciebie trzy obroty :)

Gość do Haze
nie klam, ze ci na uczelnie kwiatki przynosil - przespalas sie z nim, jak jeszcze nie bylas jego laska, nikt takim kwiatow nie wrecza klamczucho

do Haze dziś nie klam, ze ci na uczelnie kwiatki przynosil - przespalas sie z nim, jak jeszcze nie bylas jego laska, nikt takim kwiatow nie wrecza klamczucho x zdziwiłbyś się ile kwiatów dostałam, kiedy za mną latał, żebym została jego dziewczyną. I Ile razy wystawał przed uniwerkiem, aż się moje studentki z tego śmiały.

Gość do Haze
ja nigdy nie kupilem kwiatow lasce, ktora poszla ze mna do lozka bez zobowiazan i uchodzilem za malo romantycznego, ale jak juz poznalem stala panne to lubilem ja obsypywac kwiatami - szkoda, ze te ktore tylko bzykalem tego nie widzialy :D

do Haze dziś ja nigdy nie kupilem kwiatow lasce, ktora poszla ze mna do lozka bez zobowiazan i uchodzilem za malo romantycznego, ale jak juz poznalem stala panne to lubilem ja obsypywac kwiatami - szkoda, ze te ktore tylko bzykalem tego nie widzialy smiech.gif x każdy robi jak lubi, nie wnikam. Ja dla mojego faceta jestem miłością jego życia, a patrząc na to jaki wysiłek podjął, żebym była jego, to faktycznie, można przyjąć, że to prawda.