Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkaolka

roznica ślubu

Polecane posty

Gość lolkaolka

dziewczyny doradźcie co zrobić na 6 rocznice ślubu? coś fajnego dla męża żeby był zadowolony. macie jakieś pomysly?co kupić? ja już myśę od dłuższego czasu i nie mam pomyslu.... mam do dyspozycji 500zł

Gość lolkaolka
up

Gość gość
Ja się przekonałam że faceci nie lubią nic wyszukanego, więc mój dostaję w prezencie na jakieś okazję czteropaki piw których nie pił i wielkie słodycze np duże czekolady, raffaello.

Gość lolkaolka
mój za slodyczami nie przepada a piwa kiedy chce i jakie chce kupuje jak ma tylko ochote...alkochole też przeróżne przywozi z hiszpani więc to odpada:(

Gość gość
zrob sobie ladna sesje zdjeciowa, niekoniecznie erotyczna, w jakims fajnym, pasujacym do was klimacie. bedzie mial cos ladnego i bardzo personalnego od ciebie

Gość gość
Ja ostatnio na 5 rocznicę ślubu zorganizowałam mi i mężowi wypad do innego miasta. Do tego hotel z wykwintna kolacją i śniadaniem :-) polecam :-)

Gość gość
Ja zorganizowalabym jakis wypad weekendowy. Nie jestesmy zwolennikami wykwintnych kolacji w hotelach, ale polazenie po gorach tylko we dwoje, to juz cos.

Gość gość
a o czym marzy lub co by chciał mieć twoj mąż? nowe narzędzia, telefon, jakiś sprzęt rtv, drogie perfumy? kup mu to o czym marzy, może to i mało romantyczne ale u facetów sie sprawdza i cieszy bardziej niż jakieś ckliwe sprawy, no chyba, że to jakiś wrażliwy romantyk to już inna sprawa