Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gochagoska

Czy ten facet traktuje mnie poważnie

Polecane posty

Gość gochagoska

Znamy się i spotykamy dwa miesiące... do zeszłego tygodnia było ok. Spotykaliśmy się w soboty, w niedziele. W czwartek zaproponował spotkanie w niedziele, bo podobno w sobotę pomaga bratu z autem. Ok zgodziłam się. W tym tygodniu też naciskał na niedzielę, ale ja nie mogę bo pracuję. Zaproponował sobotę i turystyczny wypad na jeden dzień, co mi się podobało... W piątek odwołał, powód: dużo pracy. Ok to rozumiem, ale nie mogę zrozumieć dlaczego rzucił mi tekstem: Przepraszam, że nie mogę i że przez to będziesz miała nieudany dzień i nigdzie nie pojedziesz. Ale ja powiedziałam, że jeśli on nie ma ochoty na wypad skoczę z kimś ze znajomych i tak zrobiłam. Dzień spędziłam nad jeziorkiem, z kiełbasą z ogniska i zimnym piwkiem. Po spacerze w pięknym zachodzie słońca wróciłam do domu i tak się zastanawiam o co mu chodziło. Pomijając to, że się nie odzywa... Ja potrafię żyć i bawić się bez niego. A on nie wiem co oczekiwał, że będę siedziała w domu? Bo na nim świat się kończy i jak on coś odwoła to nie będę sobie w stanie sama coś innego zorganizować?

Gość gość
To po co się w ogóle z nim spotykasz skoro masz tyłu ciekawych znajomych. Daj mu spokój i baw się z nimi. Księżniczka nie jesteś i nie będziesz.

Gość gość
Tak mam fajnych znajomych... A co po tym jak odwołał randkę miałam siedzieć w domu i patrzeć w telefon by się odezwał... odmawiając mi od razu rzucił tekstem "będziesz miała nieudany dzień" tak jakby tylko jego obecność sprawiała, że ma być udany.

Gość gość
gość dziś To po co się w ogóle z nim spotykasz skoro masz tyłu ciekawych znajomych. Daj mu spokój i baw się z nimi. Księżniczka nie jesteś i nie będziesz. xxx to jak się pozna faceta to należy zerwać wszystkie znajomości i siedzieć w domu jak on odwoła randkę?

Gość gość
Przepraszam, że nie mogę i że przez to będziesz miała nieudany dzień i nigdzie nie pojedziesz. xxx facet wyraźnie sugeruje co masz robić kiedy będzie odwoływał randki - masz siedzieć w domu i nigdzie nie wychodzić

Gość gość
Tyle, że ja nie mam zamiaru w tej kwestii go słuchać. Mam prawo do swoich znajomych i on także.

Gość gość
matko bosko! co za pustak...ze znajomymi, ale jednak pustak

Gość gość
Znajomi w sensie dziewczyn ewentualnie par, nie chodzi o jakieś wypady z innymi facetami

Gość gość
2 miesięczna znajomość? Nawet się nie znacie, o poważnym traktowaniu[moja dziewczyna, ukochana] nie może być w ogóle mowy. Nie bardzo Cię autorko rozumiem, poznałaś tylko potencjalnego kandydata na chłopaka, czego się spodziewasz?

A skąd pytanie czy on Ciebie traktuje poważnie? Może Cię traktować poważnie tylko ma inną wizję związku niż Ty. Dlatego musisz z nim o tym pogadać.

Gość gość
ach te weekendowe związki :P Spotykacie się by głównie uprawiać seks i on spada do siebie.

Gość gość
Seksu z nim nie uprawiałam jeszcze jeśli tak bardzo Cię to interesuje.

Gość gość
to pieprzony narcyz. dla wyjaśnienia, narcyz to nie człowiek lubiący kwiaty (bo narcyz to kwiat). więc spieprzaj jak najdalej i piszę to jako facet.