Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny sen i może ktoś pomoże w interpretacji

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim :)miałam dziwny sen i szukałam interpretacji swojego snu i znalazłam tylko pojedyncze interpretacje, a to nie do końca pasuje do mojego snu. Mój sen był trochę dziwny: Zaczęło się tak, że wyszłam przed swój dom i spojrzałam w niebo, na niebie było mnóstwo gwiazd i dużo gwiazd tzw. spadających, niebo nie było czarne, było jakby takie rozświetlone od gwiazd (trochę takie jak przy zachodzącym słońcu), ale była to noc. Potem zawołałam do rodziców żeby zobaczyli spadające gwiazdy ale tata nie za bardzo chyba był zainteresowany, na chwile wyszła mama w piżamie, ale nagle gwiazdy przestały spadać, byłam trochę smutna, że nie mogłam tego mamie pokazać. Następnie znowu spojrzałam w niebo i zobaczyłam wolno przemieszczającą się gwiazdę na niebie, przemieszczała się dłużej niż te spadające i nagle zgasła a ja widziałam dokładnie jak spada meteor i spadł przede mną. I tu pojawia się coś dziwnego, ponieważ spojrzałam na jeszcze trochę rozżarzony meteor i nagle wzięłam go i wsadziłam do buzi i jak pies pobiegłam do domu i go wyplułam w ganku następnie nagle widziałam w tym śnie, że się rozpadł albo otworzył a potem widziałam jakbym coś z niego dziwnego ulepiła ale nie miało to kształtu niczego konkretnego... Czy ktoś wie co ten sen może oznaczać ?

Gość gość
wąchałaś klej przed snem? :p

Gość gość
Jutro umrzesz.

Gość gość
Jak jeszcze patrzysz na ten temat autorko to daj znać, bo nie wiem czy pisać ci interpretację :)

Gość gość
Moim zdaniem, tylko leczenie farmakologiczne na oddziale zamkniętym może pomóc w tej psychozie.

Gość gość
Ale proszę o jakieś konkretne odpowiedzi a nie nabijanie się :)

Gość gość
Spotkasz na swej drodze gigantyczną wiewiorkę z czosnkiem

Gość gość
wiem,ze spadajace meteory zamiestki polityczne lub cos w tym stylu.przed katastrofa w wolrd trade center mi sie snil tez meteor,ze w cos uderzyl.mowie powaznie.

Gość gość
Nostradamusy z was

Gość gość
Sny nie są prorocze w 99%, po prostu mówią o tym, co przeżywasz obecnie. Sny są odzwierciedleniem naszych uczuć. Wejdź na sennik biz, powpisuj znaki ze szczegółami, gwiazdy, meteoryt i sama stwórz swoja interpretacje. Zrobiłam to troche za ciebie, ale widzę, że tych szczegółów jest za mało, żeby cokolwiek z tego złożyć ;)

Gość gość
Kiedyś zlekceważyłam sen który miał dość wyraźne przesłanie. To był błąd jaki zaważył o latach życia. Też wolałam sobie myśleć że to bzdury...

Gość gość
Nie jedzcie przed snem!

Gość gość
autorko idź już spać. Sny to nic innego jak to co mamy w podświadomości