Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HIm masz faceta?

Polecane posty

Gość gość
Tyłek mały dla murzyńskiej pały

Gość gość
Ewelinka ❤️ Jak D cię rzuci to daj znać Skarbie ;*

Gość gość
byłbym w stanie zaoferować ci zdecydowanie więcej niż ten twój cały fajtłapa D...

Gość gość
życze ci tego flejo

Gość gość
bo taka kobieta jak ty powinna być na rękach noszona, pieszczona i rozpieszczana, powinien być ciągle podsycany żar miłości i namiętności, powinny być emocje, miłe zaskoczenia itp o taką kobietę jak ty trzeba się ciągle starać i poświęcać się dla ciebie, bo jesteś tego warta, a ten twój D ma cie w d***e, nic dla ciebie nie robi, teraz to pewnie nawet nie zadzwoni co? Widzisz, ma cie w d***e, mówiłem...

mój D.ma mi sporo do zaoferowania... i wiem że stara się ale bardzo!!! tylko jak On to powiedział... nie będzie obiecywał czegoś czego potem nie będzie w stanie spełnić...

Gość gość
no to wlasnie nie chodzi o wybujałe słowa! ale chodzi o to by tu i teraz działać dla ciebie, a nie zeby wymyślać i mówić co to on nie zrobi w przyszłości dla Ciebie bo takie pieprzenie jest nic nie warte, czyny sie liczą, aktualne czyny! a nie jakieś tam słowa...

Gość gość
No i wlasnie o tym, mówie, nie chodzi o obiecywanie złotych gór, chodzi o to by w kazdej chwili każdym czynem udowadniac ci jak wspaniałą jesteś kobietą, by w kazdej chwili sie dla ciebie starać bo bardzo na to zasługujesz kotku :)

to On to mówi właśnie że miłość udowodni mi czynami!! poważnie nie powtarza mi w kółko że mnie kocha... On jest realistą i tylko czas pokaże co dla mnie zrobi, jeśli nic trudno nie oczekuje tego od Niego_miłość jest bezinteresowna nie sadzisz?

Gość gość
lubie sprytnych nie duzych

Gość gość
wiesz, liczą się małe gesty, miły sms albo chociażby mógłby zadzwonić na głupie 5-10minut i po prostu powiedzieć ci że tęskni za tobą. Miło by ci było usłyszeć takie słowa co? :) i nie pieprz mi ze jest tak zajęty ze nie znajdzie tych głupich paru minut, jeśli komuś zależy to znajdzie i godzine

Gość gość
no rzeczywiście... :D to o niczym nie świadczy dzisiaj jest niedziela a on sie nawet do ciebie nie odezwał :D naiwna jesteś jak nie wiem co :D🖐️ kop w d**e jest tylko kwestią czasu

Gość gość
dobrze, że majesty a nie Your Highness bo by wyszło na minusie

Gość gość
Ewelka nie wdawaj sie z debilami bo najpierw sprowadzą cie do swojego poziomu a potem pokonają doświadczeniem. Zrób lepiej focie stópci ;*

Gość gość
niedługo cię zostawi, nikt normalny nie będzie z taką tępą dziwką i jeszcze z dwoma bachorami