Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uchodźcy są obrzezani? Chciałabym trafić wreszcie na obrzezanego faceta

Polecane posty

Gość gość

jak wyżej

Gość gość
tak,muzulmanie sa obrzezani

Gość gość
Tak są i rozdają za darmo zakażenie wirusem.

Gość gość
co was tak ciagnie do tych obrzezanych???

Gość gość
W moich oczach mają wiele zalet, ale nie chcę się rozpisywać, bo w PL większość nieobrzezanych i mnie zaraz zlinczują. Temat do zamknięcia.

Gość gość
w sumie tez chetnie bym przygarnela jakiegos obrzezanego kolezanka ma meza obrzezanego, a miala duze doswiadczenie rowniez z nieobrzezanymi i mowi, ze nie ma porownania - lepiej go czuc, moze dluzej i masa innych... ale jak zauwazyla poprzedniczka zaraz zleci sie stado nerwowych nieobrzezanych podszytych pod dziewczyny, albo nawet nie podszytych...;) az dziw, ze jeszcze sie nie pojawili...;)

Gość gość
dzieci za dużo p****li oglądacie. nie sądzę, zeby to była jaskaś rewelacja. Ja zrobiłem to sobie 10 lat temu (low&tight), ale żeby moja żona jakąś szczególną różnicę widziała, to nie za bardzo. pewnie, jak niektóre maja ćypy jak podeszwy, to potrzebują tarcia jak od papieru ściernego, ale dla normalnych kobiet o normalnej wrażliwośći, taki obcinaniec to nic szczególnego. chyba, że kolejny poyeb chce większej akceptacji dla muzułów, po to, żeby nas w końcu powyrzynali, bo im o to głównie chodzi. www.youtube.com/watch?v=48zcPakMWBg

Gość gość
babom z ćypami jak podeszwy i luźnymi jak wiadra stanowczo mówimy NIE !!!! Już wolimy ciasne i zgrabne Afrykanki.

Gość gość
Obrzezanie - przyczyny usuwania napletka Najstarszym uzasadnieniem potrzeby usunięcia napletka jest higiena intymna. Zdrowotny walor zabiegu potwierdzają współczesne autorytety medyczne. Dr Bruce Patterson z Children’s Memorial Hospital w Chicago uważa, że obrzezani mężczyźni rzadziej zapadają na kiłę i rzeżączkę, a ich partnerki sporadycznie chorują na raka szyjki macicy. Dzieje się tak dlatego, że obrzezanie zmniejsza ryzyko infekcji. W ochronie przed wirusami ważną rolę odgrywa zawarta w skórze keratyna. W napletku, który bardzo łatwo ulega rozmaitym zakażeniom, jest bardzo mało keratyny, a więc nie może on być skuteczną barierą dla wirusów. Dlatego, zdaniem Pattersona, powinien być usuwany. Na potwierdzenie swojej teorii uczony dodaje, że wśród obrzezanych mężczyzn dwukrotnie rzadziej dochodzi do zakażenia wirusem HIV. Po obrzezaniu seks bez zmian Zwolennicy zabiegu twierdzą także, że zapobiega on zakażeniom wirusem brodawki płciowej, infekcjom dróg moczowych, problemom z płodnością i nerwicom na tle seksualnym. Nieobrzezani nie odczuwają podobno pełni satysfakcji ze współżycia. Ale badania obrzezanych mężczyzn nie potwierdziły znaczącego wpływu tego zabiegu na jakość życia seksualnego. Obaliły powszechne przekonanie, że wydłuża on czas trwania stosunku i opóźnia wytrysk nasienia

Gość gość
no i prawda.

Gość gość
A gdzie są ci uchodźcy? Bo w tym tłumie to ponoć tylko 15% to są syryjczycy. Reszta pochodzi z różnych państw. Jadą się mnożyć i żyć za nasze pieniądze.

Gość gość
A ja wam powiem moi drodzy, że różnica we współżyciu z obrzezanym jest drastyczna. Miałam partnerów nieobrzezanych z dużymi penisami, małymi i obrzezanego z przeciętnej wielkośc***enisem i mogę powiedzieć, że zdecydowanie lepiej czuję jego ruchy w pochwie, partner mówi, że jest w stanie praktycznie na zawołanie opóźniać wytrysk - mówi o znacznie większej kontroli nad wytryskiem, bo został obrzezany w wieku dorosłym, więc ma również porównanie we współżyciu przed i po. Także ja zdecydowanie polecam takiego poza tym czyściutkiego partnera, każdej pani:)

Gość gość
autor debil koniotrzeb pisze jak baba.nic dziwnego,ze zadna cie nie chce

Gość gość
fajnie wygladaja, ciekawe jak dzialaja takie obrzezane fujarki

Gość gość
Boze!!! Przeciez to sa kaleki i to okaleczone przez rodzicow i boj****a religie.

Gość gość
mnie tam się podoba to "kalectwo":) chyba jedyne, ktore powoduje u mnie, ze robie sie mokra...;)

Gość gość
no to ide sie obrzezać - to moze byc w sumie ciekawe miec taka gola pale

Gość Kate889
Obrzezany - goły? biorę :)

Gość gość
przez obrzezanie mozna stracic penisa

Gość gość
ale zobacz co jest na drugiej szali - tyle Polek chętnych na seks...

Gość gość
Też chcę spróbować takiego ;-)

Gość gość
Kobietą powinni obcinać cycki to by może mądrzejsze były

Gość gość
Obrzezani są tylko wyznawcy islamu oraz judaizmu.

Gość gość
Tylko jak weźmiecie sobie tych obrzezanych, to pamiętajcie aby burki sobie założyć. I uważajcie aby was za 3 kozy nie wymienili.

Gość gość
I pamiętajcie,że ci obrzezani mają zwykle kilka kobiet Będziecie jedną z dziesięciu na przykład. Chyba jesteście jakimiś idiotkami aby czegoś takiego chcieć.

Gość gośćObrzezany
Coś w tym jest, bo moje dziewczyny, a miałem je do tej pory 3 były wniebowzięte, kiedy mogły używać mojego sprzętu. Jedna była wręcz zachwycona, niestety miałem wrażenie, że była ze mną tylko dlatego, że bardzo jej się podoba seks ze mną. Wszystkie bardzo chwaliły zalety obrzezanego. Mówiły, że wyraźniej czuć jego ruchy w pochwie, jest bezzapachowy podczas spontanicznego lodzika. Aktualnie jestem od roku sam, mam 31 lat i czuję, że jestem gotów na nowe. Jeśli jest jakaś chętna na obrzezanego, zapraszam: jarorst@wp.pl Tylko zaznaczam, że nie używam sprzętu z kobietą bez miłości, muszę pokochać. Dziewczyna musi mi się podobać, ponoć jestem przystojny, ciemnej karnacji, wysoki. Zapraszam. Okolice Aleksandrowa Łódzkiego:)

Gość gośćObrzezany
Zapomniałem dodać, że jestem Polakiem - nie Żydem, nie uchodźcą, więc dużego ryzyka nie ma :)

Gość gość
Przepraszam najmocniej - wkradła się literówka do mojego maila... Miało być: jarekrst@wp.pl Zapraszam, gośćObrzezany :)

Gość gość
Autorko to ryzykowne, bo i muzułmanki też obrzezają.

Gość gość
miałam trzech facetów. Jeden z nich miał najmniejszego penisa ale był obrzezany. Zgadnijcie z którym z nich seks był najlepszy? Oczywiście że z obrzezanych. Penis ze skora po czesci rusza się w tej skórze i doznania są mniejsze. NAjgorsze jest to, że po obrzezanym nie mam ochote na seks z nikim kto ma nieobrzezanego :o A gdzie ja znajdę takiego? To jak wygrać szóstkę w lotka. (ps ciapaci mnie nie interesuja).