Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wykazujecie jakąś inicjatywę na samym poczatku znajmości?

Polecane posty

Gość gość

powiedzmy ze spotkaliście się 5 razy, czy jako kobieta powinnam wykazywać już jakas inicjatywę. Pisac do niego pierwsza smsa gdy on milczy? Niegdy nie wiem jak się zachowywać na pcozatku, boje się wychylić. My jeszcze nie jesteśmy parą, to takie zapoznawcze randki póki co,

Gość gość
bo na razie jest tak ze on mnie zagaduje, ale czasem chyba chce mnie sprawdzić i milczy dwa dni.

Wykazuję inicjatywę od razu, nie po 5 randkach. Pod warunkiem, że facet mi się podoba, oczywiście.

Gość gość
haze ale jak wykazujesz ta inicjatywę? nie boisz się ze to odstraszy faceta? ja kiedyś wykazałam inicjatywę i facet zwiał

gość dziś haze ale jak wykazujesz ta inicjatywę? nie boisz się ze to odstraszy faceta? ja kiedyś wykazałam inicjatywę i facet zwiał x widocznie mu się nie podobałaś. Jak wykazuję inicjatywę? Nie gram księżniczki, odzywam się pierwsza, potrafię faceta zaprosić na kawę czy na piwo, nie mam z tym problemu.

Gość gość
Haze sprawdź do wczorajszego wątku ost post "Dziewczyny jakie są wasze granice u facetów" co znalazłem na koniec i nie potwierdził się Twój magiczny sceptycyzm, dowody są przeciw ;-)

Gość gość
milczy dwa dni ;-) jesteś niemożliwa ;-)

Gość gość
czemu niemożliwa? na początku powinien być kontakt codzienny moim zdaniem