Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobry psycholog

Polecane posty

Gość gość

Pilnie potrzebuję dobrego psychologa. Proszę o info.

Gość gość
Każdy psycholog jest dobry, w manipulowaniu klientem i wyciaganiu kasy.

Z mojej strony mogę zaproponować zapoznanie się z platformą wymiany wiedzy nawww.GetSmarter.eu , gdzie można znaleźć wielu specjalistów i umówić się na sesje online. Nie są one mniej skuteczne od tradycyjnych, a na pewno wygodniejsze przez brak potrzeby dojazdów i szerszy wybór ekspertów z całej Polski.

Gość gość
Myślę, że powinnaś zapoznać się ze stroną www.psycholog-online.org :) To nowoczesny sposób na "wizytę" u psychologa - kontakt skype, mailowy lub czat z kompetentną osobą, a nie musimy nawet wychodzić z domu ;)

Gość gość
Jeśli ktoś tutaj poszukiwałby dobrej opieki psychologicznej na przykład w Trójmieście, to serdecznie polecam poradnię http://www.czpgdynia.pl - świetni specjaliści!

Gość ssaabbiinnaa
Nie wiem jak wy, ale ja mam bardzo dobre zdanie o psychoterapii online. Można w ten sposób naprawdę przełamać się do wizyt u psychologa i w ogóle do samej terapii. Pod nr 22 254 54 54 można umówić się na wizytę do Psychomedic.

Gość gość
Warto chodzić do psychologa

Gość marryyyy
Tutaj https://psychomedic.pl/psycholog-warszawa jest strona Kliniki Psychomedic. Tam mają bardzo dobrych, a nie tylko dobrych specjalistów. Takich klinik w Warszawie jest 6. Myślę, że warto iść do sprawdzonego psychologa, a nie osoby z przypadku. Tylko w ten sposób można sobie pomóc.

Gość gość
chodziłem do Łodzi do Pana Mariusza, naprawdę polecam, po jednej wizycie od razu wiedział o co chodzi mi otworzył oczy na świat. Ma wysoką intuicję, wszystkim znajomym którym go poleciłem się nie zawiedli, nie u niego czegoś takiego jak u wielu terapeutów że "grają na czas", oby najwięcej wizyt brać, i na terapii się mówi zawsze to samo, zależy mu na wynikach http://www.psychoterapia-baluty.pl/

Gość gość

Dzwoń pod 788 182 081. Psychoterapia, która moją matkę wyprowadziła z depresji po stracie pracy (25 lat na jednym stanowisku). Czuła się, jak śmieć po zwolnieniu, a obecnie rozkręca z powodzeniem własny biznes przy wsparciu całej rodziny. Zupełnie inna osoba. Pytaj o gabinet Psyche, ewentualnie Szarwiło, już cię później poprowadzą. Polecam gorąco.

Gość gość

Pogorszył mi się stan zdrowia po 30 i straciłem pewność siebie. Nie mogłem sobie poradzić z niepokojem, co zaczęło się odbijać na mojej rodzinie, na kontaktach z przyjaciółmi. Z polecenia lekarza pierwszego kontaktu trafiłem do Psyche Gabinet Psychoterapii w Szczecinie na Wielkopolskiej i tam otrzymałem rzeczywiste wsparcie. Nie jest drogo, a z każdego spotkania coś wynosiłem. Psychoterapia dość praktyczna, taka warsztatowa. Przede wszystkim przestałem wpływać negatywnie na poczucie własnej wartości, wygadałem się totalnie. Czułem, że jestem rozumiany i dobrze prowadzony.

Gość Ola

Przystanek Empatia w Warszawie w centrum, oferują terapie online. Dobrzy specjaliści pomogli mojej mamie w depresji, długo nie mogłam jej na mówić, teraz jest zadowolona. Dlatego polecam.