Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LenaGoedecke223

Ale ze mnie kanalia :D

Polecane posty

Tak szykanowalam nowa dziewczyne w pracy,obgadywalam na kazdym kroku,nastawialam wszystkich przeciwko niej,tak jej wszystko obrzydzilam,ze nie wytrzymala i uciekla :D No i bardzo dobrze,byla za ladna,teraz bede miala wiecej klientow dla siebie :D Jestem z siebie dumna :classic_cool:

Gość gość
A co prostytuka jestes?

Gość gość
Ty powinnas sie leczyc ja to poważnie pisze. Nikt zdrowy sie tak nie zachowuje,Przemyśl swoje obrzydliwe zachowanie - myślę że ta choroba jest komplementem ode mnie. Pisze to naprawdę przeciętna dziewczyna - mam wiele pięknych koleżanek i co najwyżej im zazdroszczę ale to taka zazdrość bez zawiści , cieszę się ze im się układa bo na to zasługują - i tak się składa ze uroda idzie w parze z charakterem więc Ty powinnas chociaż nim nadrabiać . Albo sie zabić ,po co masz przekazywać swoje plebejskie geny?

Dziekuje za rade,ale takie jest zycie kochaniutka.Jesli sie dasz,to inni ciebie podepcza.Najlepsze szanse na przetrwanie maja wlasnie wyrachowane wredne suki,szczegolnie w tej profesji.

Gość gość
Pazipek ty goofno na kiju, a ja sie nad toba litowałam. Mam nadzieję że straciłeś pracę po tym jak w piątek do niej nie poszedłeś.

Gość Sanitas prawdziwa
Zmień awatar kanalio.

Gość gość
Link i screeny do tematu wysyłam wysyłam kobiecie ze zdjęcia. Mam nadzieje, że wyczyści ci konto na mocy wyroku sądowego.

Gość gość
S********j szmato.