Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazarowy biznesmen

Dali byście w sumie obcemu chłopu córkę do przenocowania w kawalerce?

Polecane posty

Gość bazarowy biznesmen

Ja na szczęście jestem normalny ale zastanawia mnie głupota kobiet. A co gdybym był zbokiem? Jeżdże na targ i ostatnio córka znajomej pojechała raz ze mną by posprzedawać jakieś swoje drobiazgi. Dobra, niech jedzie, niech se zarobi do kieszonkowego chociaż dla mnie wiązało się to z bardzo wczesnym wstaniem bo przecież musiałem wpierw zajechać po nią (inna miejscowość) co nie było po drodze. Ale ok, raz mogę się poświęcić. Teraz w tę niedzielę wybierałem się na Elizówkę i ta mała dzień wcześniej znów pyta czy mogłaby ze mną jechać. Ja na to, że nie bardzo, bo Elizówka jest przecież pod Lublinem, kawał drogi, więc musiałbym naprawdę wcześnie wstać by zdążyć po nią zajechać i jeszcze z jej miejscowości pędzić na Lublin i przyjechać o w miarę przyzwoitej porze. Zasmuciła się ale nie chciałem by miała skwaszoną minę z powodu mojej odmowy więc palnąłem absurdalną propozycję, że może jechać ale pod warunkiem, że przenocuje u mnie i nie będę musiał nadkładać drogi. Sądziłem, że w życiu nie zgodzi się na taki absurd. 12 latka sama u dorosłgo obcego chłopa w jednym pokoju na noc. A ta ucieszona za telefon i dzwoni do matki nęka ją o zgodę na nocowanie u mnie. Szok! Jeszcze większy szok, że stara w końcu poprosiła mnie do telefonu i głupio pyta czy na pewno nie byłoby kłopotem dla mnie przenocowanie jej córki. Co miałm odpowiedzieć? Starałm się jakoś delikatnie zniechęcić czy małej to nie będzie przeszkadzało, przecież mam tylko jeden pokój, czy nie będzie się wstydzić mnie. itd., a stara do mnie, że nie :O Ja p*****le jacy ludzie są tępi. Pozwoliły byście by wasza córka biegała wieczorem półnaga w pokoju obcego faceta? Bo u mnie biegała półnaga. Owszem znamy się od lat ale przecież nie jestem żadną dla nich rodziną.

Gość gość
jesteś normalny chłop i o tym wiedzą i ufają, że dziecka sie nie czepisz

Gość gość
Jestem w szoku, że Twoja znajoma się zgodziła na nocowanie swojej córki u Ciebie, w ogóle dziwi mnie, że ta mała chciała u Ciebie spać, ja w jej wieku byłam wstydliwa, nie wyobrażam sobie, żebym miała spać u jakiegoś kolegi rodziców. Zresztą w życiu na coś takiego by się nie zgodzili.

Gość bazarowy biznesmen
@ gość dziś Jestem w szoku, że Twoja znajoma się zgodziła na nocowanie swojej córki u Ciebie, w ogóle dziwi mnie, że ta mała chciała u Ciebie spać, ja w jej wieku byłam wstydliwa, nie wyobrażam sobie, żebym miała spać u jakiegoś kolegi rodziców. Zresztą w życiu na coś takiego by się nie zgodzili. x To ja Ci powiem dlaczego się zgodziła. BO TA MAŁA TAM RZĄDZI!!! Dotąd będzie wiercić dziurę w brzuchu i się dąsać aż dopnie swego. Niestety coraz więcej dzieciaków wchodzi rodzicom na głowę.

Gość gość
Ja chyba za dużo telewizji oglądam i bym się na to nie zgodziła, pewnie jesteś dla nich zaufanym człowiekiem, dlatego tez się zgodzili żeby młoda u Ciebie spała. Ale jak pisałam ja żyje tv, nie ufam nikomu, za dużo pedofilii i gwałtów(bez obrazy, ale wolę chuchać na zimne) na tym świecie, więc nie zgodziłabym się na to, choćby nie wiem co.

Gość bazarowy biznesmen
@ 9:40 Ależ oczywiście że należy być ostrożnym i uważać z tymi rzeczami. Też jestem zwolennikiem dmuchania na zimne. Ja na szczęście jestem normalny ale to nie znaczy, że jestem pozbawiony instynktu seksualnego i pewne widoki, czy tego chcę czy nie to na mnie działają. Biega sobie taka smarkula na bosaka w samych tylko majtach i podkoszulce a spod materiału wyraźnie odznaczają się pączkujące piersi. Facet jest wzrokowcem. To nasza natura od której się nie ucieknie a co najwyżej można ją kontrolować i nie robić niczego niestosownego. Tak sobie wtedy pomyślałem, że gdyby na moim miejscu był jakiś zbok to... Cieszę się, że jej matka obdarza mnie takim zaufaniem ale dla mnie to aż za duże zaufanie. Chociaż jak pisałem wyżej to pewnie nie żadne zaufanie tylko smarkula rządzi w chałupie. Wychowuje się bez ojca i robi dosłownie co chce a matka we wszystkim ustępuje. Wiem jak u nich jest bo tam bywam.

wow no to faktycznie maja do cb zaufanie... ja mam 6 letnia córke i chciała spać u swojej koleżanki 3 km dalej, nie zgodziłam się bo kto wie co im przyjdzie do głowy a tamtej nie pilnują zbytnio... też wolę chuchać na zimne...

Gość gość
No właśnie, 12latka już dojrzewa, jej ciało zaczyna nabierać kobiecych kształtów. Cóż następnym razem pozostaje Ci odmówić, stanowczo.Gdyby trafiło na innego ''kolegę'' mogłoby się to skończyć inaczej.

Gość gość
@ bazarowy biznesmen dziś .....Biega sobie taka smarkula na bosaka w samych tylko majtach i podkoszulce a spod materiału wyraźnie odznaczają się pączkujące piersi. Facet jest wzrokowcem. To nasza natura od której się nie ucieknie a co najwyżej można ją kontrolować i nie robić niczego niestosownego..... x Szacun za szczerość. Jeden co prawdę napisał jak jest. Dla mnie to dowód że każdy facet jest zbokiem tylko jeden umie się kontrolować i przez całe życie nie zrobi nic zboczonego a drugi da upust chuci. Autorze miałeś nieprzyzwoite myśli o niej? Napisz szczerze to nie atak na Ciebie tylko ciekawość jak z wami facetami jest.

Gość gość
Kto wam placi za wymyslanie tych prowokacji :D zaloze sie ze to ta sama co pisala o kolezance spiacej z nia nago w jednym wyrze :D

Gość gość
a może ta gówniara się w tobie zakochała?

Gość gość
HAHA zabujała się w tobie pokazuje majteczki a ty nie zajarzyłeś :D :D

Gość ale wpadles gosciu
Uwazaj bo jak nie odwzajemnisz jej uczuc to jeszcze Cie oskarzy o g**** albo o molestowanie a wszystko przemawia przeciwko Tobie bo to Ty PIERWSZY zaproponowales jej by nocowala u Ciebie i zeden sedzia nie uwierzy ze propopnowales nocleg z intencja by wcale nie przyjezdzala czyli reasumujac zaprosiles ja, spales z nia a wczesniej skloniles do rozebrania..... oj cieplo bedziesz mial uwazaj bo ojoj....

Gość gość
nie róbcie z niego zboka zachował się spoko

Gość bazarowy biznesmen
@ gość dziś a może ta gówniara się w tobie zakochała? x Teraz to mi zabiłaś ćwieka. Fakt faktem, że klei się do mnie. Nigdy nie rozpatrywałem jej przymilania się w kategoriach zakochania ale...

Gość gość
Faktycznie, skoro nie ma ojca, to może w Tobie go widzieć, lepiej się zdystansuj póki jeszcze możesz.

Gość bazarowy biznesmen
Jak się zdystansować ale tak, żeby to nie wyglądało na moją winę? Podejrzewam, że za tydzień będzie chciała znowu jechać tym bardziej, że coś tam sobie zarobiła i strasznie ją cieszą te grosze. Co wymyślić, żeby to wyglądało, że jakieś przyczyny zewnętrzne uniemożliwiają jej wyjazd?

Gość gość
Powiedz matce, że urząd skarbowy sprawdza sprzedających, więc nie zamierzasz ryzykować.

Gość bazarowy biznesmen
Pomysł dobry tyle, że sam go spaliłem na początku. Prawda jest taka, że to ja sam namówiłem kiedyś dziewczynkę, żeby jechała ze mną i posprzedawała swoje niepotrzebne rzeczy. Mówiłem, że o żadne opłaty nie musi się martwić, bo ja opłacam placowe za stanowisko a ona po prostu jest ze mną i nie zajmuje osobnego stanowiska. Ten jej towar jest niby mój w razie jakby co. Namówiłem ją bo sądziłem, że będzie to jednorazowy wypad a nie że teraz będzie co tydzień siedziała mi na głowie :O

Gość gość
Dorosły z Ciebie facet, więc trochę asertywności, nie i już. Nie musisz się człowieku nikomu tłumaczyć

Gość bazarowy biznesmen
Nie no...... Pewnie że mogę jej powiedzieć spadaj mała i już, finito. Tyle, że ja prosiłem o takie rady, żeby to nie wyglądało na moją winę, żeby to nie wyglądało, że to ja jej odmawiam tylko że jakieś niezależne okoliczności sprawiają, że ona nie może więcej jeździć. Pomysł z urzędem skarbowy był bardzo dobry tylko że niestety spalony :(

Gość mis PEDO
Nic nie rob. Idealna sytuacja. Co tydzien laseczka w lozku na noc. Bedziesz co tydzien widzial jak dorasta i rosna cycuszki i obrasta cipcia a jak sie w tobie buja to sama zdejmie majteczki i reszte :D

Gość gość
@ 13:30 Debil

Gość gość
a ja bym chętnie skorzystał z okazji. Kupiłbym nawet jakiś alkohol żeby wprowadzić ją w życie. Może sama by się rozebrała i pokazała cipcię, ale nie zmuszalbym do niczego, bo to niepełnoletnia jest jeszcze i to jest karalne.

Gość gość
@ 13:52 Zgłoszone. Możesz się spodziewać wezwania na komisariat.

Gość gość
@ gość dziś a ja bym chętnie skorzystał z okazji. Kupiłbym nawet jakiś alkohol żeby wprowadzić ją w życie. Może sama by się rozebrała i pokazała cipcię, ale nie zmuszalbym do niczego, bo to niepełnoletnia jest jeszcze i to jest karalne. x Ona właśnie leci na niego dlatego paraduje w samych gatkach i chce z nim zostawać na noce i pewnie że chętnie zdjęła by z siebie wszystko dobrowolnie ale on na razie nie kuma czaczy. Takie siksy są najgorsze i bardzo przebiegłe. Każdy myśli że to grzeczna dziewczynka a ona pewnie dawno masturbuje sie na czacie przed kamerką.

Gość Głosy_Rozsądku
ale wpadles gosciu dziś Uwazaj bo jak nie odwzajemnisz jej uczuc to jeszcze Cie oskarzy o g**** albo o molestowanie a wszystko przemawia przeciwko Tobie bo to Ty PIERWSZY zaproponowales jej by nocowala u Ciebie i zeden sedzia nie uwierzy ze propopnowales nocleg z intencja by wcale nie przyjezdzala czyli reasumujac zaprosiles ja, spales z nia a wczesniej skloniles do rozebrania..... oj cieplo bedziesz mial uwazaj bo ojoj.... x Autorze to może być głos rozsądku i jeśli ta mała coś kombinuje to faktycznie okoliczności będą potem świadczyć przeciw Tobie. Sam ją zaprosiłem, sam zgadzasz się na dalsze nocowania, nie masz nic przeciwko, że się rozbiera w Twojej obecności (dobrze że nie do naga) itd.

Gość bazarowy biznesmen
@ Głosy_Rozsądku dziś Autorze to może być głos rozsądku i jeśli ta mała coś kombinuje to faktycznie okoliczności będą potem świadczyć przeciw Tobie. Sam ją zaprosiłem, sam zgadzasz się na dalsze nocowania, nie masz nic przeciwko, że się rozbiera w Twojej obecności (dobrze że nie do naga) itd. x Namówiłem ja i do nagości. Konkretnie do nagości pod prysznicem, choć rzeczywiście nie w mojej obecności. Przywiozła sobie koszule na noc na zmianę ale byłem zaskoczony, że chciała się położyć do czystej pościeli bez żadnego kąpania się przed snem. Cóż, takie wychowanie. Matka wsiowa i też nie wygląda na taką co to się co dzień musi koniecznie wykąpać. Namówiłem dziewczynkę by jednak skorzystała z prysznica, co nie uważam za jakąś brodnię przeciwko dziewczęcej niewinności ale biorąc pod uwagę dzisiejsze sądy... Dziecko nago w łazience u obcego chłopa! - winny jak nic!

Gość mis PEDO
Zainstaluj kamerke w lazience :D

Gość gość
Ciezka sytuacja...