Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość33lata

Nigdy nie zdradzilem

Polecane posty

Gość gość33lata
Nie. Ona nalegala, ja na poczatku tez chcialem, ale w pewnym momencie zrozumialem, ze jak sie spotkamy, to moze byc... goraco. I tu narysowalem granice, o ktorej mowilas.

Gość gość33lata
Ale powtarzam, to nie chodzi o ta jedyna kobiete. Chodzi generalnie o sens zdrady, jako taki. Ale tylko w odczuciach tego zdradzajacego.

Gość gość36
wiem, że piszesz ogólnie . To już wiemy, że jedni ludzie żałują zdrady a inni nie

Gość gość33lata
Wiesz co... mi sie czasem wydaje, ze w przypadku znajomosci "wirtualnych", opartych na wymianie maili (czasem nawet dosc pikantnych), to sami decydujemy, czy to juz podchodzi pod "klasyczna" zdrade. Niewatpliwie jest wiele zalet (jesli w ogole mozna mowic o zaletach): mozesz w kazdej chwili usunac konto i do widzenia. Pozdrawiam i zycze milego weekendu.

Gość gość36
i ja pozdrawiam i życzę miłego weekendu dla Ciebie - gość33 i dla wszystkich na forum

Gość gość33lata
Dzieki 36 ;)

Gość gość82
Drogi autorze wątku a nie przyszło ci na myśl,że ty już zdradziłeś swoją żonę.Pomimo,że jak twierdzisz nie było zdrady fizycznej to według mnie doszło do zdrady emocjonalnej.Nie wiem czy wiesz ale dla większości kobiet ta zdrada jest gorsza do wybaczenia

Gość gość
zdrada emocjonalna ? czy doznałaś takiej zdrady do gościa 82, przepraszam że jestem wścibska .

Gość gość82
Tak doznałam zdrady emocjonalnej więc wiem jak to boli. Rozumiem że autor wątku jako facet być może nawet nie pomyślał że zdradza bo nie było kontaktu fizycznego ale dla kobiety nie jest to bez znaczenia.

Gość gość
do gościa82 mam nadzieję, że jesteście na prostej, nie wiem jak to jest ale życzę spokoju

Gość gość
podbije może ktoś dołączy;-)

Gość gość36
Cześć Gościu z godz 23:47 a co możesz powiedzieć na ten temat?

Gość Zrozpaczona

A jesli ktos cie wykorzystal po pijaku choc mowiles niee chce ?? Byl nachalny itp zmusil gdy przyssnelam . ale odepchnelam go czy to zdrada?  taki przypadek cos okropnego mielismy sie normalnie pozegnac przychodzil do mnie porozmawiac powyglupiac dla zartow rozweselic mnie a nie takie cos na ostatni dzien wyjazdu nie malze nigdy nie puszczajcie zon mezow tam potrafia wykorzystac slabe kobiety. Dla mnie to byl tylko kolega a tu klops wyszedł teraz mam i ochyda nie moge sb darowaac ze bylam tak glupia . Maz tez byl i sie martwilam o niego jak cholera moze tez mial przygode wole nie wiedziec tego. Z tamtym zero kontaktu mamy mam nic nie mowic on sie wyprze mam wyrzuty sumienia zaluje cholernie szukam odwagi zeby mu powiedziec ale jest mi wstyd nigdy nie zdradzilam nikogo co ja mam zrobic ???? . 😕 ...kaa ze mnie a ja pilam bo mialam depresję od jakoegos czasu moj stan nie pozwalal mi logicznie myśleć cale sanatorium przeplakalam  Bylam sparalizowana on to zauwazyl i wykorzystal sytuacje