Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość33lata

Nigdy nie zdradzilem

Polecane posty

Gość gość
"Po kolejne, kobiety zdradzaja tak samo czesto, jak i faceci. A po kolejne (co zostalo juz wysmiane) w oim odczuciu seks to nie jedynie kwestia fiuta." Faceci jednak częściej, w dodatku kobiety musza mieć jakiś powód, a faceci robią to bez powodu. A seks to tylko kwestia fiuta. Nic nie piszesz o tym, że masz źle w małżeństwie, że żona cię zaniedbuje czy ma w du/pie.

Gość gość33lata
Yeovil Nie wyobrazam sobie tego... seks-przyjaciolka na boku a w domu zona... Wtedy to jestem na 100% pewien, ze powstanie uczucie i moje malzenstwo sie rozpadnie. Troche to kiepskie, co pisze, ale tak wlasnie mysle. Mowiac o kochance nie mam na mysli kochanki emocjonalnej. Jedynie fizycznosc, namietnosc i chwile zapomnienia.

Gość gość33lata
@14:32 Tak, dalem do zrozumienia. Ale wiesz, jak to czasem z kobietami bywa: jak chce to nie slyszy odmowy, a uparcie dazy do celu. Z jednej strony cholernie mnie to w niej pociaga, a z drugiej... jestem rozdarty, jak nigdy.

Gość Yeovil
w takim razie dlaczego nie utniesz całkowicie tej wirtualnej znajomości? po co Ci to? kochanka nie, przyjaciólka nie. Czego oczekujesz od innych, od siebie?

Gość gość
z żoną już nie sypiasz tudzież macie beznadziejny seks?

Gość gość33lata
Yeovil Ucinam.

Gość gość33lata
@14:39 Z zona mam udany seks. Ale zawsze jest pewna mysl o innych kobietach: jak to jest, jak by bylo, jak pachnie, jak reaguje na pieszczoty... Powtarzam: moja zona, ani relacje z nia, w zadnym wypadku nie bylaby powodem zdrady. Tu chodzi tylko i wylacznie o mnie i moje ukryte pragnienia. Forum jest anonimowe i taktez tu pisze. Wiec pisze szczerze, oczekujac takich tez odpowiedzi.

Gość gość
twoja odp. niestety tylko potwierdza, że faktycznie nie warto być wierną dla faceta... twoja zona byla twoją pierwszą czy jak? bo taka ciekawość jest zazwyczaj głównie wtedy kiedy miało się tylko jednego partnera/partnerkę, później ludzie widzą, że jednak wszyscy podobnie uprawiają seks, poza tym w sieci są tysiące amatorskich filmików mnie tam nie interesuje kto jest jaki w łóżku, jedyne co mnie zawsze interesowało to tylko to aby mój facet miał podobne do moich preferencje i żeby seks był satysfakcjonujący, jeżeli mam satysfakcjonujący seks to nie szukam go gdzie indziej - proste

Gość Yeovil
a jak ona reaguje na kończącą się znajomość? jak to jest, ciężko jest bardziej Tobie czy jej? pytam bo piszesz, ze ucinasz a więc pewnie to nic łatwego z twojej i z jej strony.

Gość gość33lata
@14:47 A jaki Ty masz staz w zwiazku, by oceniac mnie i moje podejscie do seksu...?

Gość gość33lata
Yeovil, uciecie kontaktu z kobieta, ktora mentalnie jest... mi idealem, jest cholernie trudne. Jej tez nie jest latwo i ja o tym wiem. Niby pisze, ze rozumie i szanuje moja decyzje, ale wiem, ze w sercu pragnie, bysmy byli razem.

Gość Yeovil
To nie ucinaj. po co? co z tego bedziesz miał, ze utniesz>?

Gość gość
Autorze, dzięki za odpowiedź. Skąd ja to znam "uparcie dąży do celu. ." Chciałabym żeby tak pomyślał. ..zostawił mnie z wielkim znakiem zapytania na wiele pytań. Przykre to jest, milo by mi było gdybym chociażby wiedziała dlaczego to chciał zakończyć. Jeśli mogę Cię prosić. , nie zostawiaj jej bez słów wyjaśnienia, chociaż na tyle zasługuje każdy człowiek. Życzę jasności umysłu ;)

Gość gość
nie oceniam, tylko piszę jak to zazwyczaj wygląda czyżbym trafiła z tym, że twoja żona była twoją pierwszą?

Gość gość33lata
Wlasnie to, ze nie bede mial okazji i mozliwosci zdrady. Nie potrafie z NIA rozmawiac jedynie o pogodzie i historii sztuki :) W naszych rozmowach zawsze jest ukryte drugie przeslanie, podtekst, napiecie, erotyzm... Ja tak dluzej nie moge. Albo w te, albo we w te. I zdecydowalem, ze nie spotkam sie z NIA. Nie zdradze zony.

Gość gość33lata
@14:54 wyjasnilem. Ona na poczatku nie zaakceptowala, i nadal chyba nie przyjmuje do wiadomosci, ze nie odejde dla niej od kobiety, z ktora jestem. @14:54 nie, moja zona nie byla moja pierwsza kobieta.

Gość gość
przykre jest to, ze wiernosc (ktora nie powinna byc niczym nadzwyczajnym) traktowana jest jako wyzwanie. Jednak d***** zawsze bedzie d***** i kiedys sie pusci, co pokazuje przyklad autora

Gość gość
skoro od zawsze miałeś takie ciągoty do innych kobiet to po co brałeś ślub?

Gość gość33lata
eee nie mialem "ciagot". Bylem w kilku zwiazkach przed slubem, ale nigdy nikogo nie zdradzilem. Teraz po prostu zadaje sobie pytanie, czy wiernosc ma sens... czy nie bede kiedys zalowal, ze nie poszalalem... I tyle. Prosze Was o powage. Kazdy, kto jest w zwiazku mysli czasem o seksie z innym. To jest calkowicie normalne i naturalne, dopuki na mysleniu sie konczy. Ja po prostu o tym dodatkowo pisze.

Gość gość33lata
"dopoki" ;)

Gość gość
i zastanawiasz sie czy ma sens...bo z jakiegos dziwnego powodu dawanie d**y na lewo i prawo mialoby wzbogacic twoje doznania egzystencjalne, a ich brak sprawi, ze na lozu smierci bedziesz zalowal.

Gość gość
Facet nie d******py. Facet zalicza.

Gość gość
myśleć, a mieć ochotę na zdradę to dwie różne rzeczy

Gość gość33lata
miec ochote na zdrade, a zdradzac, to tez dwie rozne rzeczy...

Gość gość
a ja myślę, że zdradzisz, bo już teraz rozpatrujesz to w kategoriach odmawiania sobie jakiejś przyjemności.

Gość gość33lata
MAsz racje, zdrada to bylaby przyjemnosc. Ogromna przyjemnosc. I odmawiam sobie jej w imie wiernosci. Pytanie, czy to ma sens?

Gość gość
Jak dla mnie glupie pytanie albo kochasz zone albo jej nie kochasz. Ewentualnie problemy natury tutaj przebywajacych prawikow mogloby byc jakims wytlumaczeniem. W innym razie po co?

Gość loveboat
Skoro tak cię ciągnie do zrealizowania swoich fantazji, to nie pozostaje nic innego jak spróbować, tylko pamiętaj, że taki krok może diametralnie zmienić twoje dotychczasowe poukładane życie...

Gość gość33lata
No nic. Poki co trzymam sie i nie zdradze. Dziekuje za opinie. Milego dnia.

Gość gość
nie, dla kogoś takiego jak ty związek w ogóle nie ma sensu. Rozwiedź się i już. Tak jak mówiłam, jak ktoś ma charakter d***** (mówiąc dostanie) to się nie zmieni. Dla ludzi wiernych z natury to nie jest żadne poświęcenie