Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warto iść do college na te 3 lata w UK, praca potem jest

Polecane posty

Gość gość
pieprzysz trzy po trzy

Gość gość
jakies argumenty ?

Gość gość
po co? dyskutować trzeba mieć z kim!

Gość gość
Wychowywanie bachorków to życie? Prędzej antyżycie

Gość gość
czyli tak jak przypuszczalam... znow mnie kafeteria nie zawiodla :D :D :D :D :D :D 🖐️

Gość gość
Ja sobie poczytuje najrozniejsze tematy z przyjemnoscia :-D poniewaz wylania mi sie z nich obraz naszego spoleczenstwa, z ktorem dawno juz stracilam bezposrednki kontakt. Naprawde zadziwia mnie poziom poziom agresji i pospolitego chamstwa w wielu wypowidziach - skoro pisze anonimowo to musze zachowywac sie jakponizej wszelkich slolecznych norm? Z drugiej strony nie ma co sie dziwic skoro na ulicy co drugie slowo zaslyszane po Polsku to k******** itp. :O Uczyc sie warto! Mam nadzieje, ze z czasem zrozumieja to wszyscy. I to nie tylko dla materialnych korzysci. Gdyby nauka nie byla nic warta to najlepsze uniwersytety nie mialyby tak ostrich warunkow selekcji. Kandydatow jest wiecej niz miejsc. Moze to da cos do myslenia tym przyslowiowym, zawodowym sprzatczkom i kierowcom :) Tacy ludzie tez sa potrzebmi ale nie ma co wmawiac innym, ze to szczyt osiiagniec I zyciowych ambicji zeby miec wlasna firme sprzatajaca :O albo jezdzic Tirem po Europie...:O Istnieja tysiace roznych ciekawych zawodow i zajec tyle ze wiele wymaga dobrych kwalifikacji i wyksztalcenia. Warto w to zaiwestowac te kilka lat chociazby dla siebie i dla wlasnego rozwoju. Sam wzrost stanu konta to nie rozwoj jak dla mnie :)

Gość gość
A jakie to sa ciekawe zawody? W kazdej pracy jest hujnia. Jestes trybikiem w maszynce u kogos. Tyle z tych ciekawych zawodow...

Gość gość
właśnie wymień chociaż trzy "ciekawe" zawody

Gość gość
np designer - graphic, web.... mój mąż ma taką pracę i robi to, co lubi , bo rysować, projektować uwielbiał od kiedy miał jakieś 16-17 lat. ma teraz fajną dobrą pracę, którą lubi i czuje się spełniony.

Gość gość
Ja nie jestem założycielką tego tematu ale pisałam o pracy męża w temacie o ambasadach Pl w Uk i oczywiście, nie uwierzono mi, że Polak może mieć fajną pracę w UK :O Ale takich osób, jak tu pisze autorka tematu, jest sporo. Bo chociażby z moim mężem studiowało jego kurs kilku Polaków, Litwin i Łotysz. i prawie wszyscy mają już prace w zawodzie (college skonczyli w czerwcu).

Gość TezLubiePowedrowac
Trzy ? Przeciez takich zawodow jest masa, w zaleznosci od tego co kogos interesuje : architekt/inzynier, lekarz/weterynarz/laborant/botanik, adwokat/notariusz , ogolnie pojety informatyk (bardzo duzy wybor zawodow), archeolog, pilot , nauczyciel ....to tylko kilka przykladow, jest z czego wybierac :)

Gość gość
do TezLubiePowedrować - dokładnie :)

Gość gość
No super ciekawe zawody wymieniłas...

Gość TezLubiePowedrowac
"No super ciekawe zawody wymieniłas... " To miala byc ironia ? bo nie rozumem...

Gość gość
dla jednego ciekawe a dla innego nie! pilot? - nie cierpię latać nauczyciel? - nie znoszę dzieci informatyk? - nie wyobrażam sobie siedzieć godzinami przed ekranem i niszczyć wzrok

Gość TezLubiePowedrowac
A umiesz czytac ? Wyraznie napisalam ", w zaleznosci od tego co kogos interesuje ". Przeciez logiczne jest ze maniak informatyczny na medycyne nie pojdzie ani ktos kto lubi nauki scisle nie zostanie prawnikiem... Oj, ludzie, tylko krytykowac potraficie :O

Gość gość
właśnie! a może ktoś lubi pracę fizyczną? nie przyszło ci to do głowy?