Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aerobiczna 6 weidera. Pośladki z Mel B. Któraś robiła lub nie dokończyła ?

Polecane posty

Gość gość

Jak efekty ? Po ilu dniach ? Ja dziś zaczynam 8 a6w i widać efekty, brzuch już jest prawie płaski, teraz czekam na zarys mięśni :) Odnośnie pośladków z mel B. Zaczynam 5 dzień i czuję mega wycisk. Uwielbiam tą kobietę. Dobrze motywuje. Ćwiczenia czuć w każdy mięśniu w okół pośladków. Do tego sama drę się z bólu wniebogłosy. Mel B też i widząc, że także ją te ćwiczenia męczą bardzo motywuje. Chodakowska jest chamska zresztą jej ćwiczenia padają tylko na 2/4 mięśni w okół pupy :)

Gość gość
a6w robilam, nie dokonczylam bo zaczelo mi zanikac wciecie w talii. mel b kiedys robilam ale przestalo mi to wystarczac wiec teraz robie ZWOW zuzki, to dopiero jest wycisk

Gość gość
ZWOW zuzki - co to jest? ja zrobiłam A6W cała, po porodzie. Na końcu to już ciężko było bo robiłam całą serie ok 40 min z tego co pamiętam, efekt nie był powalający wg mnie... Z mel b ćwiczyłam pośladki i to są bardzo przyjemne ćwiczenia, uważam ze jedne z lżejszych ;)

Gość gość
Mega wycisk miałam na myśli, że boli. Ale to jest taki przyjemny ból. Jednak przy nich się nie męczę czyli są dla mnie, bo chorując na astmę nie mogę się zbytnio męczyć. Z Chodakowską ćwiczyłam i siedziałam z inhalatorem. Zresztą ogólnie ćwiczenia z nią... szkoda gadać. No właśnie co do talii też zauważyłam, ale to dlatego, że zawsze mało jej miałam, a od ćwiczeń zniknęły boczki, których też było niewiele. Może u Ciebie było podobnie i po prostu zamiast talii znikały Ci boczki ?

Gość gość
Ja niegdys zrobilam cala 6weidera. W sumie bylam szczupla ale od zawsze mam problem z brzuchem tzn. w dolnej czesci mam taka falde ktora odznaczala sie w opinajacych sukienkach. Zrobilam cala 6w- uczciwie i bez obijania i efekt byl taki ze gorna czesc brzucha zrobuila sie twarda i umiesniona, z dolnej nic nie zeszlo. Dodam, ze nie jadlam wtedy slodyczy ani bialego makaronu, pieczywa itd. Pozniej po ciazy zaczelam na youtube cwiczyc z Natalia Gacka brzuch i posladki (2 filmiki, w sumie cos ponad 30 min) i efekty sa o wiele lepsze, takie calosciowe :)

Gość gość
gość dziś ZWOW zuzki - co to jest? tygodniowe treningi, niezbyt długie ale intensywne. Na kanale zuzka light na youtubie jest masa ZWOW-ów ale też innych ćwiczeń, jeśli lubisz się zmęczyć to powinny ci się spodobać

Gość gość
Mel b robiłam na brzuch i tylek przez dlugi czas i efekty super, widoczne juz po kilku tyg przy systematyczności