Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaZBaby

Nie chce miec wiecej dzieci a zwiazalam sie z kawalerem

Polecane posty

Gość PannaZBaby

Czesc, mam duzy problem. Jestem panna z dzieckiem. Urodzilam je jako nastolatka. Nie bylo lekko ani w ciazy, ani potem. Nie chce miec wiecej dzieci. Jedno mi w zupelnosci wystarcza i przeraza mnie wizja wychowywania drugiego. Zwiazalam sie z facetem, ktory bardzo chce miec dziecko. Powiedzialam mu kiedys, ze nigdy nie bede miala drugiwgo kosztem tego pierwszego. Co do chcenia czy noe chcenia to sama nie wiem. Zwyczajnie mnie to przeraza, ale rozwazam tez opcje zrpbienia sobie dziecka dla niego, bo moze jak bedzie nam sie ukladalo to to macierzystwo nie bedzie drugi raz takie trudne. Jednak nie potrafie powiedziec co bede czula za rok w tej kwestii. On dopytuje czy chce miec dziecko, ale nie wiem co mu powiedziec.... nie chce go oszukac, ze chce a tez wiem, ze jak powiem, ze na dzien dzisiejszy nie chce to pewnie odejdzie, bo wiem jak bardzo mu sie marzy bobas. Co zrobic?

Gość gość
Gdzie ty znalazlas takiego frajera?

Gość gość
musisz być jak muzułmanka i rodzić co rok

Gość gość
Akurat na brak takich "frajerow" nie narzekam, bo co raz czesciej laskim im starsze tym maja wiekszy syndrom wielkiej ksiezniczki a te dzieciate maja za duzo ma glowie by wydziwiac :)

Gość gość
to zrób sobie bobasa,moze wtedy nie odejdzie jakie te baby som gupie.......