Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zasypiaja wasze dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Szczególnie w dzień, kładziecie do łóżeczka i śpią same, bujacie w wózku czy może nosicie na raczkach? A może jakieś inne sposoby?

Gość gość
zależy też ile ma takie dziecko miesięcy czy lat

Gość gość
O właśnie i ile mają miesięcy?

Gość gość
moja ma 1,5 roku i po poludniu zasypia przewaznie w wozku na spacerze a wieczorem po kapieli albo tuli sie domnie i zmeczona zasypia albo pobujam ja w wozku-zasnie i przenosze ja do lozeczka

Gość gość
2 lata W dzień nie sasypia Wieczorem dostaje mleko i po prostu zasypia w naszym łóżku

Gość Nana83
Moje dziecko ma 7 miesiecy i po ostatnim karmieniu odkladam go do lozka i idzie sam spac z misiem(a raczej wiewiorka), nie bujam, nie spiewam, nie lulam.Dzieki tzmu dziecko kojarzy lozeczko ze snem wiec spokojnie sam usypia.

Gość gość
klepię po pupie, może to śmieszne, ale jest przyzwyczajony od niemowlaka, tylko lekko, nie, ze leję, żeby ktoś zaraz nie skomentował

Gość Blanka6
Starsza 3,5 roku po bajce idzie sama do łóżka i zasypia . Mama lub tata musi być w pokoju. Młodsza 4 miesiące po kąpieli dostaje butlę i do łóżeczka. Gaszę światło zostawiając małą lampkę i wychodzę. Zasypia sama.

Gość gość
Córka niecałe półtora roku - w ciągu dnia odkładam do łóżeczka i zasypia. Albo siedzi oparta o mnie w salonie ze swoją przytulanką i zasypia na siedząco :) Wtedy odkładam do łóżeczka, wieczorem podobnie.

Gość gość
Moja córka ma półtora roku. Zasypia sama w łóżeczku, ale muszę być blisko, ewentualnie domaga się śpiewania kołysanki. W sumie to kamień spadł mi z serca jak sama zdecydowała (gdy miała rok i miesiąc), że chce tak zasypiać. Wcześniej zasypiala noszona na rękach :-(