Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie dlaczego faceci są wrażliwi na przeszłość seksualną kobiet

Polecane posty

Gość gość
ja tam bronił będę przed muzułmanami tylko PORZĄDNE kobiety a nie te femicoś tam wyzwolone badziewia...

Gość gość
jasne, bo prawda jest taka, że faceci boją się porównywania z poprzednikami, przy dziewicy to taki będzie udawał, że hooyem deski łamie i ona uwierzy jezyk.gif12.04 mistrzostwo naplułam sobie do obiadu ze smiechu

Gość gość
se pluj i zjadaj :D przyjdą muzułmanie nie będą mieli z kim sie porównywać bo albo będziesz dziewicą albo zamiast prezentów otrzymasz stos kamini ;)

Gość gość
Bo mają kompleksy i nie wiedzą jak się zabrać za seks, oprócz oglądanych p****li, nie wiedzą jak to się robi. A takiej dziewicy wmówią wszystko, że jak coś im nie wychodzi to przecież ona się nie zna. No i co ciekawsze, to muszą mieć dziurę nie skalaną innym fiutem a sami latają i patrzą której da się wsadzić. Normalnie obrzydliwe psiury z nich. Odechciewa się seksu z takimi, ale zawsze jakaś dajka sie znajdzie.

Gość gość
przecież tu na forum same MĘSKIE DZIEWICE siedzą , bo trzepanie flejtucha ciężko seksem nazwać.Te ich wywody o kobietach , to jak gadka ze ślepym o kolorach

Gość gość
"Bo mają kompleksy i nie wiedzą jak się zabrać za seks, oprócz oglądanych p****li, nie wiedzą jak to się robi." vs "...a sami latają i patrzą której da się wsadzić." to w końcu wiemy czy nie wiemy jak się zabrać bo już sam nie wiem :D

Gość gość
"ale zawsze jakaś dajka sie znajdzie." x nie "dajka" tylko "kobieta wyzwolona".

Gość gość
"kobieta sukcesu, nowoczesna i wyzwolona" a nie lafirynda :D

Gość gość
ja tam jestem przewrazliwiona na punkcie przeszlosci seksualnej mojego faceta :P

Gość gość
jeżeli facet i kobieta kochaja się , dobrze się rozumieja dogadują znają się, jest im ze soba jak z sobą ale też jak z kimś kogo szanują kimś odrębnym kto czuje indywidualnie to chyba się wyczuwa uczciwość

Gość gość
ciekawe co to po polsku znaczy :D

Gość gość
o proszę zobaczyły fote wkopanej do pasa w ziemie ukamienowanej doopodajki i spokorniały CUD!

Gość gość
jak widać, wdzięczny temat muzułmanów przydaje się rozmaitej maści trollom na kafe :P prawie w każdym temacie o ciapatych... 💤

Gość gość
16:17 ale działa lafiryndy w końcu zamykają pyski :)

Gość gość
Mogła mieć ilu chce jej wybór. Tylko dlaczego kiedy nie przeszkadza mi ilość jej partnerów. Na zwykle pytanie kim był jej facet zaczyna kręcić coś macić. To jest gorsze ten brak zaufania niż z iloma była.

Gość gość
16:25 a taki troll jak ty, co ma, paszczę, ryj czy mordę ?

Gość gość
Ładnie to tak, traktować kobietę jak materac? J****i kastraci?