Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie dlaczego faceci są wrażliwi na przeszłość seksualną kobiet

Polecane posty

Gość gość

i dlaczego one z tego powodu muszą zaniżać liczbę? LĘK PRZED WYCHOWANIEM NIE SWOJEGO POTOMSTWA. Kobieta jest pewna tego że jak urodzi dziecko to jest z nim genetycznie spokrewniona nie ma innej opcji. Natomiast domniemany ojciec już takiej pewności nie ma... a spokój ducha daje mu tylko dziewica bo wie, że ta się nie puszczała i z pewnością nie jest w ciąży.

Gość gość
facet nie musi być nieskalany bo nie zachodzi w ciąże a co do wymierania to nie wiem czy wiesz ale mamy kryzys demograficzny ciekawe dlaczego...

Gość gość
Dziewice są c***jowe, nic taka nie potrafi i ciągle siedzi takiej myśl w głowie jakby to było z kimś innym, lepiej taką doświadczoną mieć, nie dziwke z ekspresówki, ale mimo wszystko doświadczoną.

Gość gość
a z resztą c***j tam grzmoćcie się z kim popadnie zachodźcie w ciąże same nie wiedząc z kim dokonujcie aborcji bo ojciec nie znany a same nie dacie rady nikt was nie będzie chciał takich przeroochanych i białą rasa wymrze z resztą już wymiera a nasz ziemie i domu zmieniają się w pustostany które przejmują muzułmanie którzy są jednak może i 400 lat za nami ale bardziej ogarnięci

Gość gość
" ciągle siedzi takiej myśl w głowie jakby to było z kimś innym" och doprawdy?

Gość gość
Bo dziewica to nie może później przynieść dziecka od innego, spoko.

Gość gość
Doprawdy.

Gość gość
swoją drogą ciekawe, że w cywilizacjach w których panowała rozwiązłość seksualna sodoma cesarstwo rzymskie itd. upadały a w tych cywilizacjach w których jest wstrzemięźliwość dzieci się rodzą i społeczeństwa są liczniejsze

Gość gość
11:36 doprawdy?

Gość gość
"a spokój ducha daje mu tylko dziewica" jasne, bo prawda jest taka, że faceci boją się porównywania z poprzednikami, przy dziewicy to taki będzie udawał, że hooyem deski łamie i ona uwierzy :P

Gość gość
12:04 dokladnie, zgadzam sie w 100% - wymaga dziewicy -ok, ale sam ma być prawikiem. A to pieprzenie o dzieciach... A jak ukochaną rozdziewiczysz to skąd wiesz, ze nie pojdzie do innego? Swoją droga istnieje antykoncepcja i nie trzeba po każdym seksie sie skrobać :/

Gość gość
okłamujcie się puszczalskie lafiryndy dalej nasza cywilizacja i rasa i tak przepadnie przez wasze doopodawstwo ;)

Gość gość
Dzisiaj sa testy dna ty debilu, więc mozna w każdym przypadku sprawdzić czy dziecko zostało spłodzone przez męża.

Gość gość
O ile mi wiadomo ten wymóg został podyktowany przez religię, która nigdzie nie mówi, że facet może sobie p*****ać ile chce i nie musi byc nieskalany. Jest jedno przykazanie "Nie cudzołóż" adresowane do kobiet i mężczyzn. Podwójna moralność to zawsze robota bezczelnych faryzeuszy którzy układaja prawa tak, żeby im było dobrze. Powinien ci ktoś porządnie przetrzepać doopsko za tę arogancję, i obłudę.

Gość gość
Jaki spokój ducha, przecież kobieta dziewica po roku znajomości z tobą i po seksie z tobą może także dać tyłka innemu i będziesz wychowywał cudze dziecko sądząc, że twoja wspaniała dziewica nigdy by się do tego nie dopuściła, bo przecież była dziewicą długo, więc na pewno się szanowała...taaa jasne, o ty naiwny.

Gość gość
Bierzcie sobie kobiety, które mają w tym aspekcie wygaszone pragnienia albo bardzo małe potrzeby, to zdecydowanie lepsza gwarancja niż dziewictwo.

Gość gość
w życiu bym nie związał się z jakaś puszczalską nie dziewicą NEVER! wolę być sam niż brać puszczalską!

Gość gość
Zwiąż się więc z dziewicą, a puszczalską stanie się ona dopiero później :D ale w momencie zawierania więzi będzie czysta, czym będziesz mógł się puszyć do końca życia, także w momencie zabierania syna sąsiada na spacer.

Gość gość
akurat syn lub córka będą moje bo nie zwiążę się z taka co puszczała szpary w gimnazjum liceum i na studiach tylko taką która szanuje przyszłego męża i czeka do ślubu!

Gość gość
Czeka z błoną do ślubu ale obciągała wszystkim twoim kumplom, anala tez uprawiała i wszyscy sie z ciebie śmieją tylko ty jesteś zadowolony że będziesz jeździł na "nieużywanej" :D:D:D Ci co traktują ludzi przedmiotowo wychodzą na idiotów i rogaczy.

Gość gość
13:04 to że ty tak robisz nie znaczy, że każda ;)

Gość gość
12:58 to teraz bycie dziewicą gwarantuje chęć podpisania umowy pod wpływem dużej dawki dopaminy i noradrenaliny wypuszczonej przez mózg (czyt. chęć brania ślubu) ?

Gość gość
Ja tak w zyciu nie robiłam ale słyszałam że ty tak robisz.

Gość gość
Dziewica nie gwarantuje, ze dzieci beda twoje. Prawdziwym powodem sa kompleksy

Gość gośc c
No Wlasnie śmieszne jest to jak facet sobie mysli ze dzięki dziewictwu ma zagwarantowane ze nie bedzie wychowywał cudzego dziecka. Od razu widac poziom inteligencji takiego i nieumiejętność logicznego myślenia . :) przeciez nawet jak ja rozdziewiczysz to ona będąc z toba moze cie zdradzić a ty i tak bedziesz placil na nieswoje dziecko. Zreszta z moich doświadczeń nie wynika zeby faceci jakos strasNie wrażliwi byli na przeszłość seksualna kobiety. Jak byłam dziewica to moj były mówił ze mu wszystko jedno ale ze on tez był prawikiem to było mu to nawet na rękę ale nie zwracał w sumie zadnej uwagi na to moje dziewictwo . A z moja koleżanka koleś zerwał jak sie dowiedział ze jest 25 letnia dziewica. Powiedział ze on chce kobiety a nie dziewczynki marzącej o księciu na białym koniu i ze on nie bedzie sie miesiącami prosił o cos co powinno byc normalne w zwiazku. Prawiki z Kafe nie sa zadna grupa reprezentacyjna zeby wypowiadac sie za wszystkich facetow bo sa prawikami i żal im d**e ściska ze laski dają innym a nie im.

Gość gość
13:08 a ja słyszałem że ty tak robisz :D

Gość gość
Ale przecież ty nigdy nie będziesz miał kobiety, bo która chciałaby się męczyć z takich psycholem.

Gość gość
13:15 to źle słyszałaś, w przeciwieństwie do ciebie brzydzę się jednym i drugim.