Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie dlaczego faceci są wrażliwi na przeszłość seksualną kobiet

Polecane posty

Gość gość
Prawiki z Kafe nie sa zadna grupa reprezentacyjna zeby wypowiadac sie za wszystkich facetow bo sa prawikami x Poza tym prawiki z kafe i w ogóle z polskiego netu, to już niemal jednostka chorobowa.

Gość gość
A wy sie znacie? Tyle o sobie zlyszycie:-D

Gość gość
Prawiki to gamonie bo wyzywaja laski od ku/r/e/w zamiast korzystac i przestac byc prawikiem:-D Czyli wyzywaja cos co chcieliby miec:-D

Gość gość
dziś okłamujcie się puszczalskie lafiryndy dalej x oo, już epitety lecą, no cóż, typowe, skoro nie masz argumentów, pozostały ci tylko wyzwiska :D Poza tym nudne i wtórne prowo, aż się dziwię, że ktoś się w to jeszcze wkręca i traktuje poważnie 💤

Gość gość
Dziewice są lepsze bo nikt ich nie miał :D dlatego wolimy dziewice :)

Gość gość
13:25 akurat poczytaj wcześniej ale kobiety puszczalskie zaczęły wcześniej wyzywać ;)

Gość gość
Kogo zaczęły wyzywać, ciebie, biedaku ?

Gość gość
jedyne co wy możecie to wyzywać nas że wolimy dziewice i tak będziecie same bo nikt was z powodu waszego upośledzenia fizycznego nie będzie chciał na związek zostaniecie same stare panny opuszczone bez dzieci w pustej wynajmowanej kawalerce ;)

Gość gość
hooya kogo obchodzi, kogo ty wolisz, trollu

Gość gość
13:32 jakiego znowu upośledzenia? A co powiesz na ten mały procent, który rodzi się bez błony? Przyznaj się lepiej, że staje Ci tylko, jak widzisz, że kobietę boli. A tak poza tym, to nie dla każdej szczytem marzeń jest facet i dzieci.

Gość gość
13:35 ciebie :D

Gość gość
Zakompleksione biedactwa... Naprawdę, szkoda mi was. Ci mężczyźni, którzy mają obsesję na punkcie kawałka błony między kobiecymi nogami, zwyczajnie boją się porównań z innymi mężczyznami. Dziewicy można wmówić, że 8-centymetrowy penis grubości ołówka jest OK, a brak orgazmu u kobiety to coś normalnego. Kobiecie z nawet niewielkim doświadczeniem już tego nie wmówią. Poznałam mojego męża, kiedy oboje byliśmy już po 30., więc to chyba oczywiste, że nie byliśmy dla siebie pierwszymi partnerami tak w ogóle. Ale pierwszymi od kilku lat, bo oboje woleliśmy być sami niż z byle kim. I to jest wyznacznikiem szacunku do siebie, a nie dziewictwo czy prawictwo. A swoją drogą, dziewictwa często wymagają faceci, którzy sami łajdaczą się na prawo i lewo i wszystkich mierzą swoją miarą.

Gość gość
13:32 masz na myśli te 0,02% populacji kobiet?

Gość gość
że on cię taka starą chciał bleee :O

Gość gość
13:38 tak, hooy mnie obchodzisz ty i twoje dziewice, TROLLU : D

Gość gość
to po co tu wchodzisz jak cię nie obchodzę? Ale tak jak pisałem jedyne co możecie to sobie psioczyć ja i wielu mi podobnych i tak wolimy dziewice!

Gość gość
A ja jestem dziewicą, ale zraziłam się do facetów, gardzę nimi, j****e zwierzęta.

Gość gość
żeby sie podroczyć z takim trollem jak ty, zakładającym mierne prowo, od tego przecież jest kafe

Gość gość
Możecie sobie woleć dziewice, ale nawet one was nie chcą. :D

Gość gość
jak nie chcą to nie z tego co mi wiadomo do tanga trzeba dwojga. więc jeśli my będziemy sami to jakieś kobiety też z tym że kobiet jest więcej no chyba że zostaniecie lesbami albo zaczniecie tworzyć trojkąty 1m+2k ;)

Gość gość
A wy zostaniecie pedałami. :D I bardzo dobrze, takich upośledzonych genów nie macie prawa sprzedać dalej.

Gość gość
chociaż teraz europa jest szturmowana przez murzynów u muzułmanów mozę ich sobie weźmiecie tylko wiecie prawo szaria i będziecie miały goowno do gadania :D

Gość gość
nie zostaniemy a na pewno nie ja natomiast kobieta z tego co mi wiadomo ma większe skłonności homo niż facet ;)

Gość gość
A skąd takie wiadomości? Od kiedy prawiczek tyle wie o kobietach? :D Łżesz jak pies, żeby tylko usprawiedliwiać swoje bzdurne teorie. Tchórz, mitoman i kabotyn. A teraz sprawdź w google, co oznaczają te słowa. :P

Gość gość
spoko puszczajcie się dalej przyjdą muzułmanie wsadzą was w burki ukamienują i będziecie miały goowno do gadanie puszczajcie się dalej :)

Gość gość
14:04 o ile mi wiadomo, to w Polsce obowiązuje polskie prawo, więc zamilcz. A obowiązuje ono każdego na terenie naszego kraju, bez względu na pochodzenie.

Gość gość
a ty trolluj dalej

Gość gość
Ale ci muzlumanie za ruszanie naszych dzifek dostana wpiertol. Niewazne czy dzifki czy matki polki wazne,ze nasze i nawet dzifek nie oddamy!

Gość gość
nie dostaną bo nasz prawo ich nie dotyczy powiedzą że to jest zgodne z ich religią i policja i politycy ustąpią w imię poprawności politycznej :) a puszczalskie będą dostawać wciry za nieposłuszeństwo i puszczalstwo :)