Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marika__

sklep internetowy

Polecane posty

Hej dziewczyny, od dłuższego czasu zastanawiam się czy nie otworzyć sklepu internetowego. Wydaje mi się, że to dobry pomysł. Przeczytałam ten artykuł http://www.sklepwinternecie.pl/jak-zalozyc-sklep-internetowy/. Podobno wszystko w nim jest, od czego zacząc i wgl. Ale piszę do was, bo może są tu jakieś doświadczone osoby i mi doradzą?:)

jeśli chcesz pracować na własny rachunek to fajnie. Ale musisz wiedzieć że na samym początku na 100% nie jest to praca jak na etacie 8 godzin i masz wolne. Tutaj cały czas jesteś w pracy. Aż taki sklep nie zacznie na siebie zarabiać. Na pewno musisz pomyśleć z czym ten sklep chcesz mieć. Bo wybór sklepów jest duży i ciężko jest rozepchnąć się na rynku. Musisz zainwestować w reklamę. Poszukać tanich dostawców, dobrej jakości produktu. Dużo rzeczy trzeba załatwić.

Gość gość
Chcesz się tutaj uczyć podstaw przedsiębiorczości.Na forum pełnym debili,kretynek i totalnych noł-lajfów jakim siedzenie przed komputerem całymi dniami zastępuje rzeczywistość? Odradzam.

Gość wukola
Mogę ci polecić firmę proedit,na którą się zdecydowałam przy otwieraniu e-sklepu z moimi domowymi wyrobami. Na pewno pomogą stworzyć personalizowaną dla ciebie stronę. A jak masz sklep internetowy to potem już dużo łatwiej się biznesowo rozkręcić.

Gość kimgaaa

Skuteczni ludzie od pozycjonowania https://intle.pl/ i wyraźne rozliczenia za efekty. Zauważalne zmiany w krótkim czasie od podpisania umowy. Żadnych zakazanych praktyk nie stosują, bo jestem na to uczulony.