Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czujecie się bezpieczni w Polsce?

Polecane posty

Gość gość

Czy jak słyszycie o imigrantach, gwałtach, rozbojach, o kryzysie ekonomicznym, o oszustach w polityce, o tym jak mało sami decydujemy o własnym państwie, a robią to za nas inne Państwa - czy czujecie się bezpieczni we własnym kraju?

Gość gość
Czego niby nie? Nie ma zamachów terrorystycznych. Imigrantów bedzie tylko 12 tys.(a nie kilka milionów jak w innych krajach). W kazdym kraju są jacys bandyci i wogóle, nie tylko w Polsce

Gość gość
Ja nie jestem spokojna. Mam spore obawy, ponieważ jesteśmy pomiędzy zachodem i wschodem. Nikt nas nie bierze na poważnie, Unia wciąż nam coś każe tak jak teraz każe nam przyjmować uchodźców. Nie godzę się na to, to samo zło. Nie jest ważna liczna tych uchodźców ale ich zachowanie. To urodzeni mordercy.

Gość gość
od chwili kiedy emigranci ekonomiczni szturmuja europe, a glupia merkel ich zachecila do przybywania to nie. Z 12 tysiecy uchodzcow w ciagu roku zrobi sie 70 tysiecy jak kazdy "uchodzca" sciagnie rodzine. W kolejnym roku urodzi sie z 30 tysiecy dzieci i mamy juz liczbe 100 tys. roszczeniowych, agresywnych muslimow. czy czuje sie bezpiecznie? Za cholere nie.

Gość gość
Nie. Nie ma pracy dla ludzi, nie ma na emerytury, strach zachorować i iść do szpitala, strach słuchać polityków co nowego wymyślą, jakie nowe oszustwo wymyślą. I jakby tego było mało teraz ci uchodźcy! No to koszmar jakiś! Jak pomyślę, że będą łazić po ulicach to nie wyjdę chyba z domu ze strachu :(

Gość gość
Przecież tu zaraz nie będzie Polski tylko jedna wielka rozpierducha, to o jakim bezpieczeństwie mowa?

Gość gość
dopóki PO rządzi nie czuję się bezpiecznie ! ta partia jeśli nawet nie wpuści imigrantów to i tak zniszczy nasz naród kraj i wszystko co Polskie - takie ma zadanie żydomasoneria niemiecka !!!

Gość gość
Nie czuje sie bezpiecznie ,boje sie polakow

Gość gość
Nie czuję się bezpiecznie w mojej Ojczyżźnie. Jestem dla państwa zwierzyną łowną.

Gość gość
precz z PO ! precz z Kopacz Tuskiem i wszystkimi sprzedajnymi szumowinami !

Gość gość
Państwo niszczy Polaków :-(