Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto brał ślub w październiku

Polecane posty

Gość gość

nie ten dział ale cóż... jaka była pogoda, o której godz, i jakie okrycie wierzchnie?

Gość gość
My braliśmy 11 lat temu, pod koniec października - nie pamiętam o której dokładnie, chyba 0 16. Pogoda była śliczna, było bardzo ciepło. Miałam jakąś pelerynkę wypożyczoną na w razie co i parasolkę kupioną. Na szczęście nie przydały się :)

Gość gość
Ja też brałam w październiku i pogoda była przepiękna. Sesje zdjęciową mam w plenerze z gołymi ramionami. Za to wrzesień był paskudny i cały czas lało.

Gość gość
Ją brelam.pogoda była super, słoneczko było i nie potrzebowała okrycia

Gość gość
Brałam ślub w zeszłym roku, 26 października, pogoda była cudowna, sukienkę miałam z rękawami 3/4 do tego miałam uszytą aksamitną kurteczkę z baskinką ale nie miałam jej ani razu na sobie, tak ciepło było.

Gość gość
cholewcia, zapomniałam, że ślub brałam dwa lata temu a nie w zeszłym roku :-D czas szybko leci :)

Gość gość
Ja też październik ale początek i 7lat temu.ślub o 16.pogoda piękna słoneczna jak wiosna miałam zwykle cienkie bolerko na gorsecie ale pamiętam.że w nocy był przymrozek dlatego warto mieć coś ciepłego przy wyjściu na zewnątrz pozna pora.

Gość gość
Ja 3 lata temu, początek października, cudownym słoneczny i piękny dzień. W zasadzie ostatni ciepły dzień roku to był! W następnym tyg zrobiło się już zimno i jesiennie :-)