Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może ktoś kompetentny mi wytłumaczyć dlaczego coraz więcej ludzi ma fobie i depr

Polecane posty

Gość gość
depresja myślę że się bierze wtedy gdy już nie masz siły i nie widzisz szans na zmiany i nie masz dla kogo

Gość gość
Depresja to cos innego, tak. Ale depresje maja i ludzie ktorym sie teoretycznie w zyciu dobrze powodzi. Mialam kumpla zarabiajacego kilkanascie tys (z tendencja zwyzkowa), z narzeczona i bez wiekszych problemow i mial depresje i derealizacje potem

Gość gość
Dziewczyno zachowujesz się jak domorosły psycholog, widać że nie masz o tym wiedzy a książki to chyba przedawnione o 30 lat czytałaś, nie wypowiadaj się na takie tematy proszę cię, dla dobra innych

Gość gość
W książkach nie pisali, że depresja dzieli się i na endogenną i reaktywną? A nie tylko reaktywną?

Gość gość
13:34 ale Ty nie wiesz czy tym ludziom się dobrze powodzi , czy się realizują, czy są ze sobą szczęsliwi, czy dobrze sie dobrali, czy pieniądze są dla nich najważniejsze...

Gość gość
słyszałam o takiej depresji choćby nawet w filmie "chłopiec ze skazą"

Gość gość
Wiem doskonale. Bo tego kolege dobrze znałam. Jedyne, co moglo byc powodem, to ojciec alkoholik w dziecinstwie - ale go nie bil etc. i potem zaczal sie leczyc. Ale ten kolega dopiero w wieku 31 lat zachorowal na depresje. Jeżeli wiedzę czerpiesz z filmów, to gratuluję.