Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieznajomaaaaaaa

Seks kobiety z kobieta Milosc

Polecane posty

Czesc Dziewczyny. O to moja Historia. Zakochalam Sie w Kobiecie od pierwszego wejrzenia jak to sie mowi.Pracowalam z nia. Weszla po raz pierwszy do pracy i gdy ja zobaczyla wiedzialam ze musi byc moja!Nie mowilam nic jej poniewaz mam partnera.Zaczela sie przyjazn miedzy nami..Widzialam jak na mnie zerka czulam jej wzrok na moim ciele.Pewnego razu po imprezie zostala u mnie tak jakos sie zlozylo..mialam jedno lozko wiec spala kolo mnie..nagle zaczela mnie tak namietnie calowac dotykac po piersiach ze pragnelam jej coraz bardziej..ale nic nie bylo wtedy miedzy nami..Rozmawialysmy jakby nic sie nie stalo..marzylam o niej kazdego wieczoru..kazdego dnia..kazda minuta byla poswiecona jej myslami..marzylam o jej cholernie delikatnym dotyku..o jej pocalunkach o niej calej dla mnie rozumiecie?Kto by pomyslal ze ja bede marzyc o Kobiecie..Jakos pozniej znow sie wstawilysmy i poszlo:-) namietne pocalunki dotyk jej nagie cialo jeki..cala moja..wilgotna..moj dotyk sprawia ze cala sie trzesie..Uwielbiam ja taka.. Niestety nie jestesmy razem.. Ja mam Partnera I dziecko.. A ona jest moja najlepsza przyjaciolka i kochanka..Kocham Ja na zaboj ona mnie tez..zapomnialam dodac ze jest we mnie rowniez zakochana ale ja nie potrafie zostawic Jego bo mamy dziecko.Cierpie z tego powodu ze nie moge byc z nia.Chociaz te dni kiedy sie widzimy sa dla nas..Kochamy sie jak by to byl nasz pierwszy raz..Namietne pocalunki niewinne pieszczoty..A jezykiem swoim to doprowadza mnie do szalu.. teraz wyjechala i Tesknie za nia okropnie. Wyrzucilam z siebie to. Pozdrawiam

Gość gość
rozwin temat jak bedzie wygladalo Twoje zycie i jak zamierzasz to ciagnac? nie boisz sie, ze z czasem ona bedzie chciala miec Cie tylko dla siebie?

Myslalam o tym jak by to bylo. Z czasem mam wrazenie ze juz by chciala zebym byla tylko dla niej. Ale ja nie potrafie wybrac. Denerwuje sie jak nie mam dla niej czasu. Jak przychodzi (bo przeciez sie przyjaznimi wiec nas odwiedza normalne) i moj partner mnie pocaluje czy nawet przytuli albo powie Kochanie to widze zazdrosc w jej oczach. I czasem robi mi o to awanture ze nie moze patrzec jak mnie on dotyka czy caluje. Sama nie wiem co zrobic. Byl czas kiedy nie chciala mnie odwiedzac jak on byl w domu (ale nie domyslalam sie o co chodzi tlumaczyla brakiem czasu).

Gość gość
Nieznajoma! Obustronna, namiętna miłość od pierwszego wejrzenia trafia się raz w życiu, albo rzadziej. Zawsze znajdziesz okazję i pretekst żeby o w końcu koleżanka z pracy - można wymyślać tuziny powodów, żeby móc spędzić z nią te chwile, które cię uskrzydlają. T Bez kłamstw i kłamstewek się nie obejdzie, ale coś za coś. Nie uciekaj od miłości. Kobiety dość często sa bi.

Tak to prawda. Czesto mialam dosc glupie (ze tak nazwe) powody do spotkania. Jakies blachostki co mozna bylo np. Zalatwic przez telefon. Kazda chwila przy niej uskrzydla mnie.(nawet nie musimy rozmawiac wystarczy ze jest obok mnie) Niechce z niej rezygnowac. Czuje sie przy niej szczesliwa i spelniona.