Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość han123

17 tydzień ciąży. Podzielicie się przeżyciami?

Polecane posty

Gość han123

Hej. Właśnie zaczęłam 17 tydzień. Nic narazie nie widać. Może minimalnie. Troche mnie to martwi, ale z drugiej strony podobno niektórym brzusio wychodzi później. W pon mam wizyte i juz panikuje czy wszystko jest okej tym bardziej że miałam nerwowy tydzień. Na początku ciąży strasznie wymiotowałam i nie mialam na nic sił musialam nawet isc na 3 dni do szpitala bo wymiotowałam dosłownie non stop. Od jakiegos czasu juz jest okej. Od kilku dni czuje sie swietnie tak jak przed ciążą. Prawie nic nie przytyłam co też mnie troche dziwi :D A jak u was z tym wszystkim?

Gość gość
Ja już w 22 tygodniu i powiem Ci ze Ci trochę zazdroszczę że nie widać. Ja ogóle nie przytyłam dużo bo może z 5 kg ale brzuszek mam spory i wkurza mnie jak słyszę pytania czy to końcówka ciąży!

Gość gość 10
Ja też jestem w 17 tyg.To moja druga ciąża i kompletnie nic jeszcze nie widać ;) jak narazie przykryłam niecałe 2 kg na początku ciąży też wymiotowalam i miałam straszne mdłości . W pierwszej ciąży (córcia ma 14 miesiecy) miałam mały brzuszek więc może i tym razem tak będzie ;)

Gość gość
Ja kończę 18 tc i brzuszek mam malutki. W sumie niewidoczny pod ciuchami. Nie przytylam ani grama wręcz schudlam 3 kg. Podobnie miałam w pierwszej ciąży.

Gość gość
Aha- z tą różnica ze w pierwszej ciąży nie wymiotowalam a w drugiej tak. Dopiero dochodzę do siebie.

Gość gość
Teraz syn ma juz 4 miesiące, więc 17 tydzień mogę jedynie przypominać, a pamiętam go dobrze, bo wtedy poczułam pierwsze ruchy, brzuch miałam malutki i minus 3 na wadze, bo do 16 tc prawie nic nie moglam jesc

Gość han123
No u każdej jest z tym inaczej, ale dobrze słyszeć, że ktoś ma podobnie jak ja :)

Gość han123
A co z płcią dzidziusia? znacie juz? albo w którym tygodniu poznałyście?ja jestem bardzo ciekawa juz..

Gość gość
Ja jestem w 19 i pojutrze poznam płeć maleństwa

Gość gość
Dziewczyny ja Narazie 14 tydz a brzuszek widać jak założę coś obcisłego.

Gość gość
Ja wiem że będzie syn od 16 tygodnia ruchy poczułam pierwszy raz w urodziny męża czyli tydzień później po tym jak poznaliśmy plec