Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lista zajechanych nicków ero

Polecane posty

Gość gość
Widmo ma obsesje na punkcie wykształcenia i wieku .Stąd hejty na Matuzalema. Widmo nie pertttoll ósemko o wczoraj srales na temacie. Wiesz jakim. Wyzywaleś ludzi od skunksów. Wez Pawła za rączkę inidzcie na temat Want bo pusto. Dopiszcie wiersz :-D:-D X Petrov miał nick Kapitan Kanada i Kapitan Ameryka. Nasz Zbysiu Rogal z Łodzi :-P Teraz ukradł zdjęcie chłopakowi z koła wędkarskiego :-D:-D:-D

Smof, nie mogę. :( Jestem chụjem, czy chamem i nie zamierzam się z tego wybielać. To może dość dziwnie zabrzmi, ale swój koniec na forume wyobrażałem sobie trochę inaczej. :O Chciałem już skoczyć dwa razy :( :) Raz z dywanu na podłogę, drugi bardziej ambitniejszy. ;) ... Zamknięcie się w zamkniętym pokoju ze niezliczoną ilością "stających" skarpetek... Zakupiony odświeżacz zepsuł atmosferę skoku i szkoda. :O Bo dziś w stopkach, jak kiedyś w znaczkach wpiętych w mundurek szkolny zamiast tarczy, gołowąs ma pedofila Nowego w obrazku. A jak zapytać dlaczego? To ci odpowie, że jest MOCNY...

Kotka Poes 🌼 kojarzy mnie jak chodziłem jeszcze w krótkich spodenkach, więc nie mieszajmy w to, tej przesympatycznej osoby. :) Harnasia, też raczej się nie napijemy Smof :( Nie pijam moczu, który sponsorował Widzew. ;) Piast mocny z hydrantu we Wrocławiu, jakbyś chciał śpiewać piosenki wychodząc. ;) 🖐️

Gość gość
Nowy na piwo to se mozesz z Najszybszym iść :D z jednej zapyziałem łodzi jesteście :D :D

Nie chciałem Cię znów obrazić Smof 😭 Tak mnie ciekawie zakręciło po Piaście, co w moich stronach nie jest dość powszechnym złotym trunkiem. Widać nie dociągnęli z rurociągiem. Dlatego zdaję się na Ciebie. Jak zadbasz o to by się po Twoich specyfikach nie ściemniało i nie paliło się przy dotknięciu z czymś co przypomina zapaloną zapałkę, to uraczę tym podniebienie, kosztem wątroby i ostatnią szarą komórką. ;) 🖐️

Gość gość
Gia-Kuźniar ma hejty ?Typek sam sobie przysłużył ale co komu zrobiła madzia nieogryzek czy kotka żeby je nazwać pedofilkami? Naprawdę sądzisz że to "zasłużone" być nazwanym amatorem uprawiania seksu z dziećmi?Litości.

Zmień stopkę i zobaczymy jakie masz muskuły. :D :D :D 🖐️ A zanim to zrobisz, powiedz mi dlaczego wyzywają ciebie od końskiego sedesa? :(

gość dziś Gia-Kuźniar ma hejty ?Typek sam sobie przysłużył ale co komu zrobiła madzia nieogryzek czy kotka żeby je nazwać pedofilkami? Naprawdę sądzisz że to "zasłużone" być nazwanym amatorem uprawiania seksu z dziećmi?Litości. GGG Ty tak na poważnie? aha. Nie wzywaj litości na daremno, od tego są te mohery, z których tak wszyscy kpią:) Zostaw to im. Kużniar posłużył mi jako przykład na to czym jest hejt, bo tu hejt to słówko wybitnie nadużywane. Czy to "zasłużone" nazywanie użytkowników pedofilami? No nie. Czy zasługuje na jakąkolwiek reakcję? Uważam, że zasługuje na izolację i jeżeli mo/dy sobie z tym nie radzą to należy to zignorować, a niepodsycane zdechnie. Nie ma reakcji nie ma akcji.

Gość gość
Ty nowy, sam hejtujesz wszystkich. Przyznaj się, jeździłeś po ciotkach z pomarańczy

Gość gość
Kuźniar to menda bez honoru.Mohery to przy nim Himalaje dobrego wychowania.Powiedział ze jeśli tysiąc osób stwierdzi ze jest prymitywem i nadaje się tylko do prowadzenia wiejskich imprez -zrezygnuje z tv.Potem jeszcze wpadka z "oddawaniem" użytych fantów. Gwarantuję ze te mohery mają więcej honoru i nie wzięłyby fantow bo to honorowe staruchy.Mało tego,mohery w czasie komuny /wpier/da/la/ły chleb ze słonym masłem z paczek żeby takie kuźniary i gia w imię wolności słowa mogły dziś na nie pluć i oskarżać o całe zło tego świata .I pogardę. Mówię to z perspektywy osoby niespełna trzydziestoletniej.

Gość gość
Popieram. A Giaa wyżej sra niż dupsko ma. Gdzie jej do Kuszy. Uwaga. Zaraz Giaa błyskotliwie odp. ;)

gość dziś Ze smutkiem stwierdzam, że brak Ci dystansu i zrozumienia do tego co napisałam. Szczerze mówiąc to nadajesz w tej chwili na jakieś zupełnie innej fali, której ja nie łapię. Tak czy inaczej nie po drodze nam ze sobą :D

Gość gość
nie bądź tego taka pewna.

Gość gość
16 47 do ciekawskiej

Gość gość
A gdzie lista hejtowanych? Zabawne jest to, że tutaj nie ma takiego niebieskiego, który by nie jechał po innych z pomarańczy choć raz. :D :D

Gość gość
sranie na kogoś z niebieskiego to odwaga ? aha :D

Gość gość
Chore. Ciekawska zawsze lubiła lizać po dupskach wszystkich. Cytuje tylko czyjeś słowa. To nie moja myśl. :D

Gość gość
nowy ilu ludzi stąd wyrzucił trollowaniem na przestrzeni dziesieciu lat to powinien już o kulach chodzić

Gość gość
Ciekawska, bo otwarcie to jedzie w swoim mniemaniu z polotem, żeby błyszczeć i szokować , a z pomarańczy chamsko po prostu.

Gość gość
Ciekawska, ja już żadnemu stąd nie ufam. Ostatnio jeździł po mnie facet, który zalogowany był miły i go lubiłam. Po prostu większość jest niedowartosciowana, tchórzliwa, chuj wie co.

Gość gość
Nowy to dobre ziółko i dobrze o tym sam wie. ;)

Gość gość
Ciotki zajechało gęgę :-D:-D:-D

trollowanie aę- z niebieskiego nicku trollowanie hejterskie- z pomarańczy trollowanie z bezsilności- z gęsi trollowanie pod płaszczykiem- nie obraź się ale... trollowanie niewinne- ja bym tego nie napisał, skandal! Tak to działa? :D

Gość gość
Na tym forum aktywność przypadkowych pomarańczy jest znikoma. 90 proc pomarańczy to niebiescy. Szczególnie ci przemili jadą po chamsku. Niektórzy nie zmieniają nawet stylu wypowiedzi. Jak Nowy. Tylko on nigdy miłego nie udawał. ;)

Gość gość
17:01 ja miałem to samo tylko w drugą strone. Kobieta z niebieskiego była sympatyczna, a z pomarańczy nie było dla niej żadnej świętości.

Gość gość
17 07 Kusza? :D

Gość gość
A ja jestem" przypadkowa" pomarańcza i mi z tym dobrze. Po kim pojechać? :P

Gość gość
na żywo nigdy nie widziałem kobiety smof