Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna nie chce się zgodzić na sex analny. Jak ja przekonać?

Polecane posty

Gość gość

Mówi mi się ja to boli i ze potem ciągle ma wrażenie ze chce jej się kupę i niby boli ją cały tyłek. Kiedyś często się tak kochalismy i jakoś nie miała pretensji. Ostatnio przy seksie wszedłem w nią analnie bez jej zgody to momentalnie wstała i wyszła z pokoju krzycząc ze jestem idiota. Czy wy dziewczyny też nie lubicie analny? Faktycznie są po nim takie problemy jak mówi moja dziewczyna czy ona koloryzuje?

Gość gość
umów się z gejem

Gość gość
P****ało cie nie szanujesz kobiety sam sobie włóż kij gruby w d**e to zobaczysz jak to boli

Gość gość
a miales kupę na penisie. ?

Gość gość
Autorze, najpierw sam poczuj na sobie, a potem dopiero podważaj odczucia dziewczyny.

Gość gość
Ja nie podwazam bo nie wiem jak to jest. Zdziwiło mnie to ze kiedyś lubiła tak się kochać A teraz nawet nie chce o tym słyszeć.

Gość gość
Jak kiedyś lubiłam mięso, a teraz nie lubię. I co w tym dziwnego?

Gość gość
Ja też nie lubię. Nie dość ze zwieracz nie trzyma to jeszcze mam ból d**y !!!

Gość gość
kilka razy spróbowałam ze względu na chlopaka ale czułam tylko potworny ból, a jak raz włożył niespodziewanie (przypadkiem) to mi krew z tyłka zaczeła lecieć (nie wiem co mi zrobił) ale ból był okropny od tego czasu uważa i nawet nie proponuje takich rzeczy, nie zmusza mnie ani nie przekonuje do tego od tamtej pory

Gość gość
Ale debile te wasze chłopaki

Gość gość
Krew?:O Ale chyba przy analu nie może nic "peknac" w środku?

Gość gość
Sam sobie włóż dildo w du/pę kretynie. Skoro nie chce to to uszanuj.

Gość papysh
A ja w d***la regularnie lubię przyjmować. W razie czego mam maść na ból d**y, którą zamówiłam ze stronki http://www.zdrowezycie.info/ PS. Wiecie, że największym fanem anala był janusz pawlacz analny dewastator trzeci?

Gość gość
14:59 cóż... waginalny też uprawia na sucho? Ja bym mu krzywdę zrobiła po czymś takim

Gość gość
Ale tutaj odrazu lecą obelgi. Chciałem tylko się upewnić czy faktycznie boli itd jak to twierdzi moja dziewczyna czy ona udaje bo zwyczajnie nie chce..

Gość gość
15:01 Może nie wiesz, ale wystarczy obtarcie, żeby krwawić

Gość gość
ty j****y zboczencu, mam nadzieje ze ta laska cie rzuci

Gość gość
Autorze, poważnie wątpisz, że bez odpowiedniego nawilżenia boli?

Gość gość
Skoro nie zapytałeś o zgodę i wsadziłeś jej na sucho, to się nie dziwię, że się w*******a.

Gość gość  14 59
nie zawsze jak już się kochamy to tak bym była świetnie przygotowana, tak samo jak próbowaliśmy z analnym, wtedy jak raz przez przypadek tam włożył również byłam i tam wilgotna (tak jakby spłynął ten śluz niżej i nawilżył) no i jego p.... również był już mokry, ale zrobił to szybko i coś się stało, nie wiem co ale krew mi zaczęła lecieć :( leciała tak prawie cały dzień i długo tyłek mnie bolał, a on długo mnie za to przepraszał i teraz gdy się kochamy bardzo uważa żeby nie było drugiej takiej sytuacji. ps. teraz jest już wszystko dobrze jeśli chodzi o ten rejon

Gość gość
Bij ją aż się zgodzi. Najlepiej pejczem. Musi popuśćić a jak nie to przepędz, znajdziesz inną.

Gość gość
Bij ją aż się zgodzi. Najlepiej pejczem. Musi popuśćić a jak nie to przepędz, znajdziesz inną.

Gość gość
15:10 polecam psychiatrę

Gość gość
niech cie rzuci zboczencu ktory naogladal sie p****li masakra jak można być takim debilem

Gość gość
Może zaczęła po prostu popuszczać kał, bo ma tak rozluźniony o***t od waszych zabaw, a teraz sie boi pogorszenia i więcej nie chce.

A nie mozesz sobie odmówić tego dla jej dobra i jej zdrowia? Naprawdę liczy się tylko Twoja przyjemność? Nie przyszło c***ewnie do głowy, że robiła to może tylko dla Twojej przyjemności, aż nagle zaczęło ją naprawdę mocno boleć i konsekwencje czuła długo po? A w ogóle- wziąłeś ją analnie z zaskoczenia, to jest nienormalne i okrutnę, partnerowi w łóżku trzeba ufać, wiedzieć, ze nie zrobi czegoś czego się nie chce. NAjlepiej jakby tobie z zaskoczenia ktoś zapakował w tyłek. NA miejscu Twojej dziewczyny zrezygnowałabym ze związku z Tobą, a napewno nie poszła z Tobą do łóżka.

Gość gość
Masakra :O