Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka122

Pomocy.

Polecane posty

Gość Stokrotka122

Hej. Mam chyba lekkie paranoje ale już sama nie wiem. Trzy miesiące temu byłam u ginekologa. Z badania wynikło , że mam nie pekniety pecherzyk Graafa , ciałko krwotoczne i nadzerke. Dostałam lek Provera aby wyrownac mój cykl. Ponieważ trwały one nawet 40 dni. Kolejna miesiączkę po wywolywaniu dostałam po 35 dniach. Wspolzylam wcześniej ale z zabezpieczeniem. Dość często zamiast seksu uprawialam petting co również wywołało schizy bo sperma znalazła się na wzgorku lonowym , jednak szybko ją wytarlam i pobieglam pod prysznic. Trwalam w dość dużym strachu przez kolejny miesiąc kiedy to nie nadeszła miesiączka, dość szybko bo po 30 dniach. W tamtym cyklu uprawialam seks tylko raz i to z zabezpieczeniem. Zadziwila mnie zmienność mojej miesiączki ponieważ w ostatnich dwóch cyklach jest obfita tylko przez dwa dni , później znacznie słabnie a w 4dc powoli zanika. Wczoraj skończyła mi się miesiączka, piersi mnie nie bolą. Badalam szyjke macicy , która była nisko a od dwoch dni jest wysoko , nie mogę dosięgnąć. Czy tak powinno byc? Mam jeszcze drobne plamienia, ale myślę , że to po prostu resztki okresu. Pobolewa mnie czasem brzuch i głowa. Naczytalam sie duzo na forach że okres w ciazy jest możliwy. Ale czy będę w ciazy jeśli się zabezpieczalam? Przez petting? Nie odczuwam żadnych innych dolegliwości. Czy zmiana okresu np. po hormonach jest mozliwa? Nie jestem gotowa na ciążę, jestem zdecydowanie za młoda. Wypowiedzcie się w tym temacie.

Gość Stokrotka122
Dodam , że bardzo się stresuje, ponieważ często kloce sie z moim partnerem.

Gość gość
Brak bolca w pizy to jest problem

Gość Stokrotka122
Haha. Zapewne masz rację. .. oczekuje NORMALNYCH odpowiedzi

Gość Stokrotka122
Up