Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Encepencex

Czy dużo dzisiaj zjadłam

Polecane posty

Gość Encepencex

Czy wg was dużo dzisiaj zjadłam , bo jak gadałam z siostra to stwierdziła że dużo ... Wg mnie nie, a wy jak myślicie? Śniadanie : 3 bułki z wedlina, do tego jajecznica z serem żółtym i cebulką. Drugie śniadanie w pracy : 2 bułki z wedlina i serem żółtym, do tego jogurt Obiad zupa pomidorowa z makaronem, na drugie udko z kurczaka z ziemniakami i surówka Na kolacje chce zjeść naleśniki z dżemem

Gość gość
Ile ważysz, jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość gość
Duzo a ja? 1,5 kromki chleba z miodem Kubek zupy Duszone warzywa Ziemniaki z kotletem drob i surowka 3 buchty z jogurtem. Yy tez dużo juz dziś nic nie zjem

Gość gość
Kobieta jak można wywnioskować z tytułu tematu... Ważę 79 kg przy wzroście 175

Gość gość
masujesz?

Gość gość
Ja jem mniej, a jestem facetem! Mój wzrost prawie 190 i waga 85

Gość gość
a ja dziś zjadłam tylko talerz Zupy kalafiorowej taki mały :) i dwie porcję frytek tyle na dziś. waze 50 na 160

Gość gość
Sporo. Tzn zależy, bo czasem też mam takie dni, że potrzebuję zjeść więcej. Dzisiaj zjadłam serek waniliowy homogenizowany na śniadanie, potem trzy łyżki twarogu z rzodkiewka i rucola, do tego grahamka, potem kromka z dzemem, gruszka i brzoskwinia, dwa kawalki czekolady, a przed chwila bulionowka czerwonego barszczu i talerzyk smazonych ziemniaków. I jestrm przejedzona. Ale to kwestia tego, ze zjadlam slabe śniadanie, zwykle jem pożywne i potem w ciągu dnia już mniejsze porcje.